Quantcast

http://picasion.com/

4ος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έφτασαν τους τέσσερις, καθώς όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πέθανε ένας από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας ήταν 53 χρονών, έπασχε από σοβαρή υποκείμενη νόσο και υψηλή αρτηριακή πίεση. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης. Ο 53χρονος από την Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήρι του Νοσοκομείου της Καστοριάς. Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με την ΕΟΔΥ.

Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε όταν είναι φορέας του κορονοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει σήμερα το πρωί ο θάνατός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηλικιωμένη μητέρα του και ο αδελφός του βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Σιάτιστα.

Χθες Σάββατο, έφυγαν από τη ζωή άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος που έπασχε από χρόνια νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα του νοσοκομείου Ζακύνθου και ένας 90χρονος που νοσηλεύονταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός στη χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν ο 66χρονος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης που κατέληξε πριν μερικές ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ