Quantcast

http://picasion.com/

10ήμερο τηγανιάς στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» - Και delivery στην πόρτα σας!

Από 18/3 έως 28/3
- Χοιρινή: 2kg + 500gr ΔΩΡΟ → 13€
- Κοτόπουλο: 2kg + 500gr ΔΩΡΟ → 13€
Γρήγορο, πεντανόστιμο και αγαπημένο φαγητό, που συνοδεύεται τέλεια με πατάτες, πουρέ ή ρύζι και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Η τηγανιά, χοιρινή ή κοτόπουλο, είναι από τα πιο δημοφιλή φαγητά σε οικογενειακά τραπέζια. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» αφιερώνει ένα ολόκληρο 10ήμερο στις αγαπημένες τηγανιές, χοιρινές και κοτόπουλο, προσφέροντάς τις, είτε μαριναρισμένες έτοιμες να μπουν στο τηγάνι, είτε σκέτες για να τις μαγειρέψετε όπως εσείς θέλετε. Και σε ειδική τιμή προσφοράς από σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου:

10ήμερο τηγανιάς
- Πληρώνεις 13€ και παίρνεις: 2 κιλά ελληνική τηγανιά χοιρινή (μαριναρισμένη ή σκέτη) + 500gr ΔΩΡΟ!
- Πληρώνεις 13€ και παίρνεις 2 κιλά ελληνική τηγανιά κοτόπουλο (μαριναρισμένη ή σκέτη) + 500gr ΔΩΡΟ!

Και επειδή για όλους έχει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», πέρα από τις νόστιμες κρεατολιχουδιές που ετοιμάζει καθημερινά, για όλη την περίοδο της Σαρακοστής θα ετοιμάζει και ΤΑ τέλεια μπιφτέκια λαχανικών. Ιδανική λύση για τους νηστεύσαντες, τους vegan, αλλά και πετυχημένο «κόλπο» για να κάνετε τα παιδιά σας να φάνε στα λαχανικά τους. Ρίξτε τα στο φούρνο ή το τηγάνι, συνοδεύστε τα με πουρέ, ρύζι ή πατάτες και απολαύστε ελεύθερα!

Διανομή κατ' οίκον
Προστατεύστε τους εαυτούς σας και τα άτομα που αγαπάτε και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στον χώρο σας, φυσικά τηρώντας, όπως πάντα, όλα τα μέτρα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο ☎️2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ