Quantcast

http://picasion.com/

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Μακροχώρι

Η σύμβαση του έργου «Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας (3η φάση ολοκλήρωση)» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», υπογράφηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020, στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας Κώστα
Βοργιαζίδη. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη και του εκπροσώπου του αναδόχου της εταιρείας ΤΑΛΩΣ ΑΤΕ, ενώ παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου Χρυσοβαλάντης Κεχαϊδης. 

Το έργο προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), αφορά τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου που βρίσκονται στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντατικά μέσα στο Μάρτιο 2020.

Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Το έργο αυτό κρίνεται σπουδαίο για το Μακροχώρι, διότι αντικαθιστά συνολικά ένα δίκτυο παλαιό, με ένα νέο και σύγχρονο, δίδοντας στους πολίτες ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιος Διαμάντης δήλωσε πως, το σλόγκαν της ΔΕΥΑΒ «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται», παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ».

4 σχόλια:

  1. ρε τι ποσα αυτα? και αντε ας το δεχτουμε, εγγυήσεις υπαρχουν? θα αντεξει 20 χρονια 50?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O DIAMANTHS DIOXNH MHTERES AMEA ,APO THN DEHAB KAI KARPONETAI AUKSISHS ,,,NAI TO ERGO SOU THA MHMH THAMENO KAI STHS ALES EKLOGES SE 3 XRONIA SE BLEPO TELEUTEO KAI KATAHDROMENO ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα στην Ελλαδα δεν μπορουν να γινουν δημοσια εργα χωρις πιστοποιημενα υλικα, λογω ΕΕ (ευτυχως απο τα καλά που μας εφερε η ΕΕ). Τα υλικα ειναι ευρωπαϊκων προδιαγραφων πιστοποιημενα και θα αντεξουν πανω απο 30 χρονια οπως της πολης της Βεροιας που ειναι τα περισσοτερα απο τη δεκαετια του 1980-90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοτες Μακροχωριου26 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:18 μ.μ.

    Κυριοι ευχαριστουμε....ομως πρεπει να προγραμματισετε αμεσα και την αποκατασταση των οδων διοτι εχουμε κανει πλουσιους τους μηχανικους και φτωχους τους εαυτους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ