Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς ποδιά του «MasterChef» έμεινε ο Βεροιώτης Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

Βρέθηκε εκτός σπιτιού
Τα bootcamps του 4ου κύκλου του «MasterChef» συνεχίστηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τους παίκτες που ξεχώρισαν στην οντισιόν, να μπαίνουν στην κουζίνα και να διεκδικούν με το πιάτο τους την είσοδό τους στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού. Σήμερα, στην κουζίνα μπήκε ο
Βεροιώτης Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ο 35χρονος ηλεκτρολόγος, που κατάφερε στις οντισιόν να γλυκάνει τους δύο από τους τρεις κριτές με ένα διαφορετικό προφιτερόλ.
Ο Γιάννης που εργάζεται στον υδροηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ στη Σφηκιά, ήταν αποφασισμένος να αφήσει την μονιμότητα του επαγγέλματός του, να αφήσει για λίγο το σπίτι και την γυναίκα του και να κάνει στροφή στη μαγειρική μπαίνοντας στο σπίτι του «MasterChef».

Ο Γιάννης ήταν από τους παίκτες που επέλεξαν τη σακούλα με τα 45', εξαιτίας του παραπάνω χρόνου, επέλεξε ένα safe υλικό, το κοτόπουλο και έφτιαξε μια παραδοσιακή κοτόσουπα με νότες εκσυγχρονισμού, όπως είπε, με λευκό κρασί, μουστάρδα ντιζόν και αυγοκομμένη με αυγό ορτυκιού. 
Απόλυτα ικανοποιημένος με το πιάτο του, όπως δήλωσε, έχοντας δοκιμάσει όλες τις παρασκευές του και σίγουρος για τη γεύση και τα αρώματα, στάθηκε απέναντι στους κριτές και περίμενε με αγωνία τη δοκιμή και την απόφασή τους. Δυστυχώς, το πιάτο του δεν κατάφερε να τον περάσει στο σπίτι του «MasterChef», αν και βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποκτήσει την ποδιά του Σωτήρη Κοντιζά, που πριν τον αποχαιρετίσει του είπε να μην σταματήσει να μαγειρεύει γιατί είναι σε καλό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ