Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στα ζαχαροπλαστεία - Ξεπούλησαν οι τούρτες του Αγίου Βαλεντίνου

Την τιμητική τους είχαν σήμερα οι τούρτες του Αγίου Βαλεντίνου. Άνθρωποι όλων των ηλικιών που ζούνε τον απόλυτο έρωτα έσπευσαν στα ζαχαροπλαστεία της Βέροιας για να αγοράσουν νόστιμες απολαύσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για την σημερινή ημέρα. Σε επικοινωνία που είχαμε με
καταστηματάρχες του κέντρου, μας επισήμαναν πως ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου, ο Άγιος Βαλεντίνος γέμισε με χρήματα τα ταμεία τους, με τον τζίρο να τριπλασιάζεται σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες. Όπως είναι λογικό, την μερίδα του λέοντος είχαν οι τούρτες σε σχήμα καρδιάς, ενώ προτιμήθηκε η σοκολάτα και η φράουλα. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως πουλήθηκαν πάνω από 1.000 τούρτες σ' ολόκληρο τον Δήμο. Η πλειοψηφία των πελατών ήταν κυρίως άνδρες, οι οποίοι επιφύλασσαν μια όμορφη έκπληξη στο αγαπημένο τους ταίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ζαχαροπλάστες είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς από τις 9 το πρωί, όλες οι βιτρίνες των καταστημάτων είχαν γεμίσει με «ερωτεύσιμα» γλυκά!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ