Βράβευσε τον Ανδρέα Παντελίδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Πακιστάν

Σε μια ιδιαίτερης λαμπρότητας τελετή ο Πρόεδρος του Πακιστάν ARIF ALVI τίμησε τον έλληνα τεχνικό εξειδικευμένο στην χιονοδρομία, μέλος του ΣΧΟ Βέροιας Ανδρέα Παντελίδη, για την συμβολή και συμμετοχή του στην ανάπτυξη της χιονοδρομίας στο Πακιστάν. Τα τέσσερα
τελευταία χρόνια ο κ. Παντελίδης συνεργαζόταν με την κυβέρνηση και την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας του Πακιστάν σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της, υποστηριζόμενο από την Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας ( FIS). Έτσι μέσα σε αυτό το διάστημα υπό την καθοδήγηση του Έλληνα Τεχνικού το Πακιστάν ανέπτυξε δυο χιονοδρομικά κέντρα σε πλήρη λειτουργία, σχεδιασμός, δημιουργία εγκαταστάσεων υποδοχής, εγκατάσταση αναβατήρων, εκπαίδευση προετοιμασίας πίστας – χρήση χιονοστρωτήρων, εγκατάσταση τεχνητής χιόνωσης και οργάνωση διεθνών αγώνων σε πιστοποιημένες πίστες αγώνων από την Διεθνή Χιονοδρομία.

Φέτος λοιπόν το Πακιστάν τέλεσε τέσσερις διεθνείς αγώνες με συμμετοχή 50 αθλητών από 8 χώρες με μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια της επιτυχούς λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων και της τέλεσης των διεθνών αγώνων η Αυτού Εξοχότητα ARIF ALVI τίμησε τον Έλληνα Τεχνικό και ανακοίνωσε την δημιουργία άλλων δύο χιονοδρομικών κέντρων.

5 σχόλια:

 1. Ουδείς Προφήτης στον τόπο του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τίποτε πιο αληθινό από αυτό. Γι'αυτό χανόμαστε δεν Έθνος.

   Διαγραφή
 2. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ:ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΑΡΑΓΕΒΟ 1984.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενώ εμείς βάλαμε το λαμόγιο στο χιονοδρομικό για να το κλέψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ζωντανή ιστορία της ελληνικής χιονοδρομίας. Με τις περισσότερες γνώσεις στο χώρο..Όση λάσπη και αν του έχουν ρίξει δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στο ελάχιστο την προσφορά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ