Ο Βεροιώτης Μάνος Μαζίνης εισηγητής στο 23ο πανελλήνιο συμπόσιο ενδοδοντίας

Με τη συμμετοχή οδοντιάτρων απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (1-2 Φεβρουαρίου 2020) το 23ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενδοδοντίας με γενικό τίτλο «Εκ βιολογίας άρξασθαι». Το φετινό συνέδριο το οποίο διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ελληνική
Ενδοδοντική Εταιρεία, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το παρακολούθησαν 250 σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης και τεχνολογίας, ορθές θεραπευτικές λύσεις αλλά και οι πιο ενδεδειγμένες κατά περίπτωση τεχνικές και δόθηκαν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε κλινικούς προβληματισμούς.

Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο Βεροιώτης οδοντίατρος Δρ Μάνος Μαζίνης ο οποίος παρουσίασε τις ακόλουθες εισηγήσεις «Χημειοπροφύλαξη στην ενδοδοντία» και «Η εικαστική απεικόνιση της ασθένειας».

3 σχόλια:

  1. Αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια σε αυτόν τον άξιο και ακούραστο επιστήμονα της πόλης μας και -για όσους τον γνωρίζουν από κοντά- αυτόν το θαυμάσιο άνθρωπο, το Μάνο Μαζίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aξιοσ μπραβο του.θερμα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ