Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικνοπέμπτη με βροχή στην Ημαθία, αφού μας τα χάλασε ο καιρός - Πότε επιστρέφει η ηλιοφάνεια;

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού σήμερα μετά το διάστημα ηλιοφάνειας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες και έφερε «άρωμα άνοιξης» στην Ημαθία. Συγκεκριμένα σήμερα η Βέροια ξύπνησε με συννεφιά που εξελίσσεται αυτή την ώρα σε ψιλόβροχο μέσα στην πόλη, βάζοντας σε... σκέψεις τους
«ψητάδες» της Τσικνοπέμπτης! Η βροχή θα συνεχιστεί και μέσα στην ημέρα μέχρι και νωρίς αύριο τα ξημερώματα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα υπερβεί τους 11 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες. Ο ήλιος θα επιστρέψει αύριο μετά τις 10 το πρωί με την αίσθηση του κρύου ωστόσο να είναι έντονη, ειδικότερα τις πρωινές ώρες. Συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια στην Βέροια, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς, όπως επίσης και το Σάββατο, με θερμοκρασίες από 5 έως 10 βαθμούς. Την Κυριακή θα επικρατήσει αραιή συννεφιά και χαμηλή θερμοκρασία το πρωί με 3 βαθμούς που θα ανέβει σταδιακά στους 14.

Στην Νάουσα οι σημερινές εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης θα γίνουν υπό βροχή, αφού αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού και βροχή τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία σήμερα στην πόλη δεν θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς, ενώ ο ήλιος θα κάνει ξανά την εμφάνισή του αργά αύριο το πρωί. Τσουχτερό θα είναι το κρύο το πρωί της Παρασκευής στην πόλη με τη θερμοκρασία στους 3 βαθμούς αλλά την αίσθηση στους -1, ενώ το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς το μεσημέρι. Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο με θερμοκρασία από 3 έως 9 βαθμούς ενώ αναμένεται άνοδος του υδράργυρου την Κυριακή, από 1 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Βροχή αργά το βράδυ
αναμένεται για την Αλεξάνδρεια με θερμοκρασία έως τους 11 βαθμούς κελσίου, ενώ αύριο και εκεί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς. Κρύο θα είναι το πρωινό του Σαββάτου στην περιοχή με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 3 έως 12 βαθμούς, ενώ τέλος την Κυριακή στην πόλη της Αλεξάνδρειας θα σημειωθεί ομίχλη τις πρωινές ώρες και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 12 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ