Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικνοπέμπτη στην Έλλης; Πάρτε μια γεύση τι έγινε στον πεζόδρομο

Χάλκινα, άφθονα κρεατικά και... τσίκνα!
Τσικνοπέμπτη χθες και αν ο παραδοσιακός εορτασμός της ημέρας «πνίγηκε» από τη βροχή που ξεκίνησε από τα ξημερώματα, αποθαρρύνοντας πολλούς από το να βγουν για να το τσικνίσουν και «σβήνοντας» πολλά μαγκάλια, από το απόγευμα ο καιρός

βελτιώθηκε και η «παρτίδα σώθηκε» το βράδυ. Αν και λίγο πιο υποτονικά από τις προηγούμενες χρονιές, πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν, έστω και χωρίς στολές, για να διασκεδάσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.
Στον πεζόδρομο της Έλλης, όπως κάθε χρόνο, οι καταστηματάρχες διοργάνωσαν το Φεστιβάλ Καρναβαλιού, με ψησίματα και χάλκινα. Εκατοντάδες σουβλάκια και λουκάνικα πάνω στα κάρβουνα χάριζαν την απαραίτητη τσίκνα στην ατμόσφαιρα και προσφέρονταν δωρεάν σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων. Διαφορετική μουσική από κάθε μπαράκι αλλά και παραδοσιακή μουσική από την τοπική μπάντα «Balkan Melody» κατά μήκος όλου του πεζόδρομου, που έπαιζε όχι μόνο σε χάλκινους, αλλά και σε ποντιακούς, σε δημοτικούς, λαϊκούς και... despacito ρυθμούς!
Αν και ο περισσότερος κόσμος επέλεξε να φορέσει ένα αποκριάτικο αξεσουάρ, μια περούκα, ένα καπέλο, μια στέκα ή κάποιο ιδιαίτερο μακιγιάζ, είδαμε και κάποιες παρέες που ετοίμασαν ομαδική αμφίεση, όπως μια παρέα γυναικών που ντύθηκε... μπουγάδα, μια άλλη που ντύθηκε Bachelorette Party, είδαμε αρκετές έτοιμες στολές αλλά και χειροποίητες, με απλά υλικά, από κουτιά μέχρι σεντόνια. Φυσικά δεν έλειψαν οι σέξι γατούλες, τα σέξι κουνελάκια, οι σέξι πειρατίνες και γενικά πολλά ζωάκια, ιδιότητες και επαγγέλματα στη σέξι εκδοχή τους. Οι καραναβαλιστές έκαναν την πασαρέλα τους στην Έλλης και κατέληξαν σε κάποιο μπαρ να χορεύουν μέχρι αργά.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται την επόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, με το Μασκέ Party και την βράβευση του καλύτερου ατομικού και ομαδικού καρναβαλιού. Τη βραδιά αυτή δεν μεταμφιέζεται μόνο ο κόσμος που θα βγει να διασκεδάσει, αλλά και το προσωπικό των μαγαζιών της Έλλης, με το κάθε bar να έχει επιλέξει το δικό του θέμα.

Πάρτε μια γεύση τι έγινε την Τσικνοπέμπτη στον πεζόδρομο:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ