Quantcast

http://picasion.com/

Λείπει το «Ειλικρίνεια» από την Τσικνοπέμπτη;

Τσικνοπέμπτη 08:00 - 20:30 συνεχόμενο ωράριο!
Μαγκάλι, κάρβουνα, καλή παρέα, κρασάκι και τσιπουράκι μα πάνω από όλα καλό κρέας. Αυτά είναι τα συστατικά της παραδοσιακής Τσικνοπέμπτης. Και εδώ έρχεται το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που δε φαντάζεστε τι έχει ετοιμάσει

για την Τσικνοπέμπτη... Τα πάντα όλα! Γιατί στη Βέροια, Τσικνοπέμπτη και «Ειλικρίνεια» πάνε μαζί! Σουβλάκια χοιρινά και κοτοσουβλάκια, πανσέτες, λουκάνικα χωριάτικα χειροποίητα, παϊδάκια, κοντοσούβλια,  μπιφτέκια απλά, γεμιστά και σε... καλαμάκι, μπριζόλες και πολλά μαριναρισμένα κρέατα έτοιμα να μπουν στη σχάρα ή το φούρνο χωρίς προετοιμασία...

Θα τσικνίσετε στο σπίτι; Στη δουλειά; Στην επιχείρησή σας; Περάστε πρώτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στη Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) ή κάντε τις παραγγελίες και στο 2331061683 και προμηθευτείτε τα απαραίτητα κρέατα για το πιο πετυχημένο τσίκνισμα!


Και μάλιστα, ειδικά για την Τσικνοπέμπτη, θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8:30 το απόγευμα για να μας εξυπηρετήσει όλους! Και φυσικά... θα διαθέτει ΚΑΙ κάρβουνα!


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ