Quantcast

http://picasion.com/

Τρία χρώματα που κάνουν την γκαρνταρόμπα να φαίνεται πανάκριβη

Ο χειμώνας δεν είναι μόνο μαύρο, γκρι και μπλε
Πέρα από στιλ και κομψότητα, υπάρχουν χρώματα που χαρίζουν και μηδενικά στα καρτελάκια τιμής των ρούχων μας. Χειμερινές αποχρώσεις δηλαδή και ζεστοί τόνοι που εμπιστεύονται οι fashionistas για να κάνουν τη διαφορά. Σύνολα που μοιάζουν

υπέρκομψα με έξυπνους χρωματικούς συνδυασμούς, αφήνοντας άφθονο χώρο στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Ο χειμώνας δεν είναι μόνο μαύρο, γκρι και μπλε. Ίσα ίσα, αν θέλετε εμφανίσεις που να μοιάζουν ακριβότερες, πρέπει να εντάξετε στην παλέτα του χειμώνα και χρωματικές επιλογές που να τραβούν το μάτι.
Όπως το καφέ, που είναι ταυτοχρόνως και εντελώς μέσα στη μόδα φέτος. Σκούρο καφέ, μια ζεστή και πλούσια απόχρωση, ταιριάζει με τα πάντα και κάνει τον συνδυασμό να φαίνεται απείρως κομψότερος. Και ακριβότερος.
Το ίδιο κάνει και το έντονο πορτοκαλί, όπως μας έπεισαν οι φετινές πασαρέλες, κομίζοντας μια φρεσκάδα στα μουντά χειμωνιάτικα σύνολα. Ένα φωτεινό πορτοκαλί μπορεί να κολακεύσει κάθε εμφάνιση, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Τρίτο, αν και όχι τελευταίο, το κρεμ. Που έκλεψε φέτος τη δόξα του λευκού, αποτελώντας το πιο απατηλά ακριβό χρώμα! Σοφιστικέ και ραφινάτο, είναι συνώνυμο του καλού γούστου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ