Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στα Ριζώματα: Ηλικιωμένος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 στα Ριζώματα, όταν ηλικιωμένος άνδρας, έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση σε χαράδρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο 80χρονος άνδρας, είχε μεταβεί στο σημείο με σκοπό να μαζέψει
ξύλα και, είτε έπειτα από αδιαθεσία είτε από απροσεξία, γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 120 με 150 μέτρων. Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί εκεί με το τρακτέρ του το οποίο και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το συμβάν περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, όπου έσπευσε στη σημείο μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, που συνέδραμε με 4 οχήματα και 9 Πυροσβέστες. Οι Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον 80χρονο και τον ανέσυραν με τη χρήση φορείου και σχοινιών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσιάρα, με καταγωγή από την περιοχή της Μελίκης, που τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε στα Ριζώματα. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

φωτο αρχείου


2 σχόλια:

  1. Οι νέοι τα παράτησαν τα χωράφια, δεν ασχολούνται. 9 στα 10 ατυχήματα με γεωργικά μηχανήματα γίνονται από ηλικιωμένους.
    Κρίμα για τον άνθρωπο, να έχει καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τελευταίες 3-4 γενιές νέων έβλεπαν εκατοντάδες χιλιάδες να μπαίνουν στο δημόσιο και να τσεπώνουν τα χιλιάρικα κάθε μήνα σε ένα γραφείο με κλιματισμό. Γιατί να φανταστούν το δικό τους μέλλον Ιούλη μήνα να ιδροκοπούν μέσα στο λιοπύρι? Για να πουλάνε την ντομάτα 0,30 στον διαλογητή και να την βλέπουν 1,90 στον μανάβη?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ