Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το σήκωσε μέσα στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Έξαλλοι πανηγυρισμοί των γυναικών του Δικεφάλου
Ο 34ος τελικός του Κυπέλλου Handball Γυναικών διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νέα Ιωνία. Ο τελικός φιλοξενήθηκε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 27-19 της Νέας Ιωνίας και να
κατακτάει για τέταρτη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. MVP του τελικού αναδείχθηκε η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Mateco, Μπρούνα Καμπόιμ! Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις Καμπόιμ (ΤΦ), Γκάτζιου, Χατζηπαρασίδου, Φερφόλια, Ζύγουρα, Μούρνου και Νίκολιτς, μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος έπαιξε καλή άμυνα, η οποία του προσέφερε επιθετικές λύσεις και  ένα προβάδισμα τριών γκολ, 8-5. Στo τελευταίο δεκάλεπτο, οι νταμπλούχες ήταν ασταμάτητες και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 12-6 και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική μετάβαση του ΠΑΟΚ Mateco ήταν καταιγιστική, με τον Δικέφαλο να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-10. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι νταμπλούχες, οι οποίες βρέθηκαν όλες σε φανταστική μέρα ανέβασαν την διαφορά για πρώτη φορά στα δέκα γκολ, 23-13. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με σκορ 27-19 και με τον Δικέφαλο να κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο!

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τους πανηγυρισμούς:












φωτο - βίντεο: Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club

2 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει γυναικειο χαντμπολ...8 ομαδες ολες και ολες...σωματεια σε ολη την Ελλαδα, max καμια 30-40...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για ποιον ακριβώς λόγο ο τελικός έγινε μισή ωρίτσα από την έδρα της μίας ομάδας και 504 χλμ από την έδρα της άλλης;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ