Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ταμείο» στο τέλος - Τώρα έχουμε... «πόλεμο»

Αποφασισμένοι για νίκη στον Θεσπρωτό
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η Βέροια παίζει ένα κρίσιμο ματς που θα είναι ορόσημο για την φετινή χρονιά. Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις της ανόδου στη Super League 2. Αν η ομάδα της Ημαθίας κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ιωνικός χάσει βαθμούς στη Ρόδο, με αντίπαλο τον Διαγόρα, τότε η διαφορά των δύο ομάδων μπορεί να φτάσει ακόμα και στους 3 βαθμούς. Με δεδομένο πως ο Ιωνικός έρχεται στη Βέροια την τελευταία αγωνιστική (19/03) και την ισοβαθμία να είναι υπέρ της «Βασίλισσας», τότε γίνεται αντιληπτό πως τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν πλήρως. 

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως η ομάδα βρίσκεται ακόμα εντός στόχου, αρκεί οι ποδοσφαιριστές να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και σταματήσει η εσωστρέφεια. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε και άνθρωπος που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, «ταμείο» θα κάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, τώρα έχουμε... «πόλεμο!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ