Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/2 - 1/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στους Ιχθύες, κάνει Εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, δίνοντας μας την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά και δυναμικά τις φιλοδοξίες μας. Γεμίζουμε αυτοπεποίθηση, θέληση, ενέργεια αλλά και ισχυρή ερωτική επιθυμία! Έρχονται νέες προοπτικές στη ζωή μας, ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και στιγμές πάθους! Προσοχή όμως γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να μας ωθήσει πολλές φορές να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε γκάφες και λάθη και να βάλουμε εμείς οι ίδιοι τρικλοποδιά στην τύχη μας!

♈ Κριός

Γενικά

Άδραξε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ για να κλείσεις υποθέσεις που σε βάραιναν, για να προχωρήσεις μπροστά στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και για να βγάλεις από την ψυχή σου βαρίδια του χτες. Μπορείς να παραδειγματιστείς από το παρελθόν και να οργανώσεις το μέλλον. Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε πιάνουν οι κατακτητικές και απόλυτες διαθέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος αλλά και η εμμονή! Προσοχή γιατί δημιουργείται ένα σκανδαλώδες σκηνικό στα ερωτικά σου, το οποίο φαίνεται ότι το προκαλείς εσύ ο ίδιος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με Ήλιο και ανάδρομο Ερμή, μπορείς να προχωρήσεις σε επαγγελματικά πλάνα που είχες αφήσει στη μέση. Ένα έκτακτο έσοδο θα σου δώσει ενθάρρυνση.

♉ Ταύρος

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις προσωπικές σου επιθυμίες, στα όνειρα που κάνεις για το μέλλον σου αλλά και σε όλα αυτά τα σχέδια που έμειναν στην μέση! Οι μέρες που ακολουθούν σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους και συναισθήματα του χτες. Δεν παύει να είναι διάχυτο ωστόσο το παρασκήνιο στη ζωή σου! Μυστικά, ψέματα, κουτσομπολιά, κάνουν «πάρτι» αυτό τον καιρό στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστικά, πάθη, λάθη και αδυναμίες βγαίνουν αυτή την περίοδο στην επιφάνεια και η συμπεριφορά σου γίνεται απόλυτη και κατακτητική. Προσοχή στα σκάνδαλα και στις ερωτικές αποκαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή εβδομάδα για να ανασυγκροτήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και για να δεχθείς στήριξη από άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν ατασθαλίες και παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Νιώθεις σαν να έχεις πιει ένα μεθυστικό κοκτέιλ όπου σου είναι πολύ δύσκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να πας ένα βήμα παρακάτω... Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, ανάδρομος από τους Ιχθείς σε μπερδεύει για τα καλά ωστόσο αυτές τις μέρες σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν, αλλά και με τα οικονομικά σου που τόσο σε έχουν ταλαιπωρήσει. Κάποια κουτσομπολιά του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε κάνουν για λίγο άνω – κάτω, μείνε μακριά από τέτοιου είδους εστίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πάθη διεγείρονται το ίδιο και οι επιθυμίες σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Ασυγκράτητος στα θέλω σου, δεν κάνεις εκπτώσεις, διεκδικείς και κατακτάς αυτό που ήθελες και αυτό που επιζητάς πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αισθάνεσαι μπερδεμένος ή και συγχυσμένος στα επαγγελματικά σου, όμως οι μέρες αυτές σε βοηθούν να λύσεις το κουβάρι και να βρεις λύσεις. Τα οικονομικά αν και αποτελούν βραχνά καταφέρνεις να τα συμμαζέψεις γιατί έρχονται χρήματα στα χέρια σου.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα αναπόλησης, νοσταλγίας και μίας μάχης ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, όπου εντέλει θα καταφέρει να σε οδηγήσει σε μία νέα φιλοσοφία της ζωής και των καταστάσεων γύρω σου! Αλλάζεις απόψεις για τις σχέσεις σου, μιλάς με άτομα του παρελθόντος, έρχονται απαντήσεις για θέματα που σε καταπίεζαν ή σε απογοήτευαν. Αυτή την εβδομάδα λύνεται το μυστήριο της ζωής σου! Στα επαγγελματικά, στήνεται ωστόσο ένα παιχνίδι σκανδάλου και παρασκηνίου στο οποίο πρέπει να απέχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λύνεται το πάζλ της καρδιάς σου και καταφέρνεις αυτή την εβδομάδα να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου! Ιδανική εβδομάδα για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις στόχους στα επαγγελματικά σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις τρικλοποδιές. Έχεις εχθρούς ή απλά αντίζηλους που προσέχουν κάθε κίνησή σου για να σου την φέρουν! Στα οικονομικά σου ανεβαίνεις.

♌ Λέων

Γενικά

Προσπαθείς να ηρεμήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, δεν παύει όμως αυτό τον καιρό να υπάρχουν ανήσυχες σκέψεις που σκοτεινιάζουν για λίγο την καθημερινότητα σου! Υποθέσεις του χτες τριγυρίζουν στο μυαλό σου, όμως το θετικό είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά. Ιδανική εβδομάδα για να πάρεις αποφάσεις που ανέβαλες καιρό (ξεκίνημα διατροφής / γυμναστήριο / διακοπή σε κακές συνήθειες)! Μείνε αποστασιοποιημένος από λόγια και κουτσομπολιά στον εργασιακό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό ανανεώνει για τα καλά το κλίμα στα αισθηματικά σου, το εμπόδιο αν θες είναι ότι οι εργασιακές σου υποθέσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ανέμελος όσο θα θελες. Θα σου λυθούν κάποιες απορίες για μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά σου και αισθάνεσαι ότι παρ όλες τις προσπάθειες σου βρίσκεσαι διαρκώς στο ίδιο σημείο. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Δείξε προσοχή σε συναλλαγές / πληρωμές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Έχεις ανάγκη από συντροφικότητα αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου και είσαι περισσότερο δοσμένος στις σχέσεις σου και στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Μπορεί κάποιες στιγμές να παρεξηγείς λόγια που ακούς από τους ανθρώπους που αγαπάς, δεν παύει όμως τις ημέρες που ακολουθούν να εκβαθύνονται τα συναισθήματά σου και να αναθερμαίνονται σχέσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν στον πάγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι τάσεις που διαμορφώνονται στα αισθηματικά σου σε οδηγούν σε μία επανασύνδεση η οποία μάλιστα θα μπορέσει να έχει και πολύ καλές προοπτικές. Στα ερωτικά είσαι σε εγρήγορση και υπάρχουν θετικές εξελίξεις που σου φουντώνουν το πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις από τους συνεργάτες σου και αυτό θα σε φουντώνει και θα σε θυμώνει. Στα οικονομικά σου, δείξε προσοχή γιατί κάποιος θα θελήσει να σε παρασύρει σε μία άσκοπη επένδυση ή αγορά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Νιώθεις αρκετά κουρασμένος και εξαντλημένος από τις υποχρεώσεις που έχεις αυτή την περίοδο στη ζωή σου, ενώ παρατηρείς ότι όλοι περιμένουν τα πάντα από εσένα, το γεγονός αυτό σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Αυτή την εβδομάδα όμως, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως, θα πάρεις μία μορφή ικανοποίησης στα οικονομικά σου από μία οικογενειακή υπόθεση, ενώ στα ερωτικά... προβλέπονται σκανδαλώδεις οι εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό δεν σε αφήνει σε ησυχία αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου! Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα φουντώνει τα ερωτικά πάθη και σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς σε ερωτικούς πειρασμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έστω και με δυσκολία καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες και νιώθεις πιο ανάλαφρος. Στα οικονομικά σου μπαίνει μία τάξη και παίρνεις μία χαρά.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι ρομαντικές διαθέσεις δεν λείπουν, ενώ αρχίζουν και λιώνουν οι πάγοι της καρδιάς σου και έχεις την ανάγκη να αφεθείς στα συναισθήματα που τώρα γεννιούνται μέσα σου! Οι μέρες σου είναι δημιουργικές, αισθαντικές, έχουν μία γλυκιά νοσταλγία του παρελθόντος, έχουν όμως και την ψυχική ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα. Το αρνητικό αν θες, είναι ότι πιέζεσαι πολύ στην εργασία λόγω πολλών υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακόμα και με τα χέρια σταυρωμένα να μείνεις, να ξέρεις ότι θετικές ερωτικές εξελίξεις θα έχεις αυτές τις μέρες και το πιο πιθανό είναι να προέλθουν από μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου σε προκαλεί να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας αγώνας δρόμου είναι τα επαγγελματικά σου αυτό τον καιρό, μόνο που αυτός ο αγώνας δεν είναι με εμπόδια αλλά με πολλά λόγια, προκλήσεις, υποχρεώσεις που σου προκαλούν ένταση και στρες. Στα οικονομικά σου μπορώ να πω ότι διανύεις μία πολύ καλύτερη εποχή.

♐ Τοξότης

Γενικά

Συναισθηματικές αποκαλύψεις φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα για σένα αγαπημένε μου Τοξότη. Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με έναν τρόπο πιο ευαίσθητο, τρυφερό, νοσταλγικό και επιζητάς πολύ περισσότερο την ζεστασιά και την κατανόηση. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα, αρκεί να μην παρεξηγείς τις προθέσεις τους και πηγαίνεις κόντρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν αυτή την εβδομάδα και εσύ τα θέλεις όλα δικά σου αγαπημένε μου Τοξότη. Όχι, δεν θα κάτσεις φρόνιμα μέσα στις επόμενες μέρες, θα το ρίξεις έξω και θα κάνεις τις ερωτικές σου τρέλες που φαίνεται ότι θα τις απολαύσεις κιόλας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό μπορεί να μην συγκεντρώνεται εύκολα στην δουλειά αυτές τις μέρες, όμως κάποιες παλιές εργασιακές σου εκκρεμότητες φαίνεται ότι τώρα θα προχωρήσουν. Στα οικονομικά παίρνεις μία σημαντική ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σου θυμίζουν τα περασμένα φίλε μου Αιγόκερε... Το τηλέφωνο χτυπά απρόσμενα από άτομο του χτες και παίρνεις μία πολύ μεγάλη χαρά. Συναντήσεις, ειδήσεις αλλά και αποκαλύψεις, λύνουν τώρα το πάζλ της καρδιάς σου! Από την άλλη πλευρά είσαι σε εγρήγορση για να πάρεις πρωτοβουλίες που καθυστερούσες, αμελούσες, άφηνες πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, να διεκδικήσεις, να προσπαθήσεις, τολμήσεις αλλά και να αλλάξεις τις καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής! Οι εκπλήξεις δεν λείπουν ούτε οι ενθουσιασμοί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε εγρήγορση για να προχωρήσεις μπροστά τις δουλειές σου και έστω και αν αργούν να γίνουν κάποια πράγματα έτσι όπως περίμενες, δεν παύει να έχεις στήριξη και να καταφέρνεις να δεις πρόοδο. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ένα κύμα ανασφάλειας σε έχει αγκαλιάσει γιατί αισθάνεσαι ότι παρόλο που προσπαθείς και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, βρίσκεσαι μόνιμα στο ίδιο σημείο και δεν υπάρχει η εξέλιξη που θα θελες. Προσπάθησε να διαφύγεις από τις αρνητικές σκέψεις, δείξε προσοχή που επενδύεις οικονομικά και συναισθηματικά, ενώ θυμήσου ότι ο επιμένων πάντα νικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φίλε μου Υδροχόε υπάρχουν μυστικά και αποκαλύψεις που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Έρχονται πληροφορίες στα αυτιά σου, οι οποίες σε ικανοποιούν. Προσοχή γιατί ένας κρυφός έρωτας, μπορεί εντέλει να σε φέρει αντιμέτωπο με μπελάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου όμως οι φιλότιμες προσπάθειες που κάνεις τώρα, πολύ γρήγορα θα αποδώσουν και θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω. Προσοχή στα οικονομικά όπου φαίνεται να είναι σε ρευστότητα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Οι διακυμάνσεις δεν λείπουν ούτε από την καθημερινότητά σου, αλλά ούτε από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου αυτό τον καιρό φίλε μου Ιχθύ. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας κινούνται στο ζώδιο σου, ενώ ο Ερμής είναι και ανάδρομος, έτσι λοιπόν την μία στιγμή μπορεί να αισθάνεσαι ότι αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, την άλλη στιγμή όμως να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αναγνωρίζοντας ότι γίνονται τώρα σπουδαία βήματα που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μεγάλα όνειρα ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες επιθυμίες του χτες, βγαίνουν τώρα πάλι στην επιφάνεια και εσύ φίλε μου Ιχθύ είναι σαν να παίρνεις την ικανοποίηση σου σε κάτι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό να εξελιχθεί στην ερωτική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που λαμβάνεις από τους συνεργάτες σου ή ακόμα και από τον κοινωνικό σου κύκλο σε βοηθά να κάνεις σπουδαία βήματα για την επαγγελματική σου πορεία. Στα οικονομικά θα βγεις εκτός πλάνου λόγω απερίσκεπτων επενδύσεων ή αγορών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ