Quantcast

http://picasion.com/

Κρίσιμη σύσκεψη τώρα στο δημαρχείο Νάουσας - Ενδεχόμενη αυστηρή ΚΥΑ για τα καταστήματα

Ο δήμος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της αστυνομίας, των συλλόγων και των εστιατόρων
Σε αναβρασμό βρίσκεται από χθες η πόλη της Νάουσας, η οποία ήταν έτοιμη να δεχθεί χιλιάδες επισκέπτες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και την αναβίωση

του εθίμου Γενίτσαροι και Μπούλες. Μετά την εντολή του του Υπουργείου Υγείας για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ο Όμιλος της Νάουσας και ο Σύλλογος Εστιατόρων βρέθηκε ουσιαστικά «στα κάγκελα» τόσο για την αναβίωση του πανάρχαιου εθίμου, όσο και το σοβαρότατο οικονομικό πλήγμα που θα δεχθούν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για να δοθούν διευκρινίσεις τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από την αστυνομία που πρέπει να εφαρμόσει την ΚΥΑ και δεν θα λάβει και συνεπώς δεν θα ενισχύσει τα αστυνομικά μέτρα στους δρόμους της Νάουσας.

Πληροφορίες για πιο αυστηρή ΚΥΑ που θα αφορά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της εξάπλωσης του κορονωϊου στην χώρα μας και την επιδίωξη του Υπουργείου Υγείας να περιοριστεί όσο το δυνατόν το φαινόμενο, θέτουν στο τραπέζι ακόμα και το ενδεχόμενο έκδοσης αυστηρότερης ΚΥΑ που θα αφορά στο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης.

«Με το ΦΕΚ που έχει εκδοθεί υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουν θέατρα, σχολεία, να απαγορευτεί η μετακίνηση με ΜΜΜ και να απαγορευτεί ο συνωστισμός σε καταστήματα και χώρους εστίασης. Επιδίωξή μου είναι να γίνει το δρώμενο με 5 χορευτές γιατί η παράδοση του τόπου το επιτάσσει αλλά μέχρι εκεί. Να μην ακολουθήσουν οι πολίτες γιατί δεν θα υπάρχει και αστυνομική παρουσία στους δρόμους» υπογραμμίζει σε δηλώσεις του στο veriotis.gr ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

Από χθες μέχρι σήμερα περί τους 50.000 επισκέπτες που προγραμμάτιζαν να βρεθούν στη Νάουσα έχουν ακυρώσει το ταξίδι, όπως και τη διαμονή σε ξενοδοχεία, ενώ η οικονομική ζημία για τους επαγγελματίες της Νάουσας είναι τεράστια με τους τρόπους αναζήτησης οικονομικής ανακούφισης ή ακόμα και ενίσχυσή τους.

3 σχόλια:

  1. Στο 50.000 επισκεπτες το laptop μου εκλεισε και εκανε restart......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ 50.000 επισκέπτες. Ρε σεις ! Δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ