Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: «Νόμιμη ή Ηθική η διπλοθεσία Τσαβδαρίδη;»

Στην διπλή ιδιότητα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ως βουλευτής Ημαθίας και ως νομικός σύμβουλος του δήμου Βέροιας, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ορμώμενος από σημερινό δημοσίευμα ενημερωτικού site. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τίθεται θέμα ασυμβίβαστου
για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, παραθέτοντας και τη σχετική απόφαση του δήμου Βέροιας. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με τη σειρά του χαρακτηρίζει το θέμα μη ηθικό, αποστέλλοντας σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Βόμβα έσκασε στη Βέροια με την διπλοθεσία του βουλευτή της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο. Ο κ. Τσαβδαρίδης ενώ είναι βουλευτής κρατά και πληρώνεται κανονικά από τη θέση του νομικού συμβούλου στον Δήμο Βέροιας, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα. Είναι νόμιμο, είναι ηθικό; Σίγουρα δεν είναι ηθικό. Τα περαιτέρω στη συνέχεια. Εμείς παρακολουθούμε το επιτελικό κράτος να ξεδιπλώνεται όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και τοπικά», καταλήγει η ανακοίνωση ενώ επισυνάπτεται και το σχετικό δημοσίευμα. Δείτε το εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ