Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Κούγκα με Αντιδημάρχους Βέροιας

Συνάντηση κορυφής είχαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας και οι δύο αντιδήμαρχοι Βέροιας Στάθης Κελεσίδης και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν, για πάνω από δύο ώρες, θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και συμφώνησαν σε μια στενή συνεργασία για την αντιμετώπιση τεχνικών και κυκλοφοριακών θεμάτων ειδικά σε ζητήματα των ΑΜΕΑ. Η συνάντηση έγινε σε πολύ κλίμα, με τους δύο αντιδημάρχους να φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το Αστυνομικό Μέγαρο και να εύχονται μια νέα πετυχημένη και παραγωγική θητεία στον έμπειρο αξιωματικό, καθώς μετά τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε να βρίσκεται στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης για ακόμη ένα χρόνο.

3 σχόλια:

  1. Με την ευκαιρία κύριοι της διοίκησης δώστε μια λύση στο προβλημα που αντιμετωπίζουμε όσοι προσπαθουμε να εισέλθουμε στην οδό Πιερίων από τις οδους Τροίας και Κ Παλαιολόγου!!!
    Διπλό τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκινητα για καφέ η Τράπεζα και η τροχαία περναει 100 !!! Φορές τη μέρα από κει. Δεν είναι λυση τα προσθετα Κολωνάκια ούτε το γράψιμο. Εφτά φορές το "Πάτερ ημών" λέμε κάθε μέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τον Κούγκα και οι δύο είναι για τα πανηγύρια. Κελεσίδης μόνο φωτογραφίες και δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα...πολύ λίγος, Τσαχουριδης... μαϊντανός. Άντε καλά κρασιά...ενημερώθηκαμε πάλι...τι ακριβώς ειπώθηκε...δεν μας νοιάζει...μόνο φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ο Κούγκας τι να σου πω...
    Μόνο για να βγάζει βόλτα το σκύλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ