Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση κορυφής Διαμαντόπουλου-Πλιόγκα

Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλο, είχε το πρωί της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, στο γραφείου του στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Οι δύο άντρες τα είπαν για
αρκετή ώρα σε πολύ καλό επίπεδο και συζήτησαν τη συνέχιση και επέκταση των κοινών τους δράσεων, για ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας, ενώ δρομολόγησαν την πραγματοποίηση ημερίδας για τους διευθυντές των σχολείων, σχετικά με την πρόληψη των εποχικών και επιδημικών νόσων. Η ανταπόκριση του νέου Διοικητή στα αιτήματά της Πρωτοβάθμιας ήταν άμεση και για τον λόγο αυτό ανανέωσαν το ραντεβού για το άμεσο μέλλον.

2 σχόλια:

  1. Αυτή πρέπει να είναι από τις πιο κορυφαίες συναντήσεις των τελευταίων εβδομάδων στην πόλη μας. Διαμαντόπουλε προχώρα, είμαστε όλοι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα. Στο στοιχείο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ