Quantcast

http://picasion.com/

«Στέρεψαν» τα καρναβάλια στη Βέροια - Πού είναι οι νεκροθάφτες; - Η επιβεβαίωση της Χαρούλας

Τσικνοπέμπτη χθες το βράδυ και ο πεζόδρομος της Έλλης φόρεσε τα Καρναβαλικά του. Με πολύ σουβλάκι, όμορφο στολισμό και παραδοσιακή μουσική, προσκάλεσε τους Βεροιώτες σε μια βραδιά κεφιού και ξέφρενης διασκέδασης. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Καταρχήν είχε
πολύ λιγότερο κόσμο από το 2019 και το 2018. Ίσως η βροχή κατά την διάρκεια της ημέρας αποτέλεσε τροχοπέδη. Εκείνοι που επέλεξαν να ντυθούν με αποκριάτικες στολές ήταν ελάχιστοι, ενώ και η φαντασία των προηγούμενων ετών είχε εξαλειφθεί. 

Κι αν πέρσι και πρόπερσι, τρέλαναν τον πεζόδρομο οι Νεκροθάφτες, η Κλεοπάτρα με τους σκλάβους της και η γυναίκα πλυντήριο, δυστυχώς φέτος υπήρχαν μόνο μάσκες, άντε και καμία safe επιλογή στολής, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει εντύπωση. 

Μάλλον επιβεβαιώνεται η πρώην δήμαρχος της Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία σ' ένα Δημοτικό Συμβούλιο είχε πει την ιστορική ατάκα: «Τα Καρναβάλια δεν είναι στο D.N.A. της Βέροιας, πώς να το κάνουμε δηλαδή;»

Δείτε τα καρναβάλια των προηγούμενων ετών:









9 σχόλια:

  1. Νομίζει οτι δεν ειναι. Πλήθος οι καρνάβαλοι , πλήθος χρωμάτων όλο το χρόνο.Οπως σε πολλά άλλα και τωρα απατάται. Οικτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EUXOME XRHSTOS O ALITHINOS THEOS NA MAS SYNXORESH GIA TA MEGALA LATHY POU KANOUME ,,,,ALIMONO MAS ,BLEPO DIABOLOUS BLEPO AGORAKIA NANE KORITSAKIA ,NEKROKASES, KAI TO XIROTERO NA KORIHDEBOUNE IERHS ,,ALIMONO MAS ,,,,EUTHXOS EXOUME KALO MHTROPOLITH KAI POLLES EKLISHES MONASTIRIA KAI PROSEUXONTE ,ALIOS DEN MAS GLITONE THPOTA ,,,,,,SYGNOMH GIA AUTA POU GRAFO,,OMOS DEN ARESOUNE STON XRHSTO MAS KATHOLOU ,,KAI TA APOTELEZMATA TA BLEPETAI,,,TH THANATOUS KAI AROSTIES GRAFI O BERIOTHS KATHE LIGO,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο ομοφοβικό και σεξιστικό σχόλιο είχα να δω καιρό... αυτό με τους δαίμονες και τους παπάδες ασχολίαστο...

      Διαγραφή
  3. Εμάς δεν μας αρέσουν τα γκρίκλις που γράφεις. Σχολείο δεν πήγες άνθρωπέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο που ντυνονται παπαδες δεν ειναι καθολου αστειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμπληρώσω ότι δεν είναι αστείο και οι παπάδες που ντύνονται παπάδες.

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς, είναι προς τιμήν της Βεροίας η αποχή από τα άχαρα, σατανικά καρναβάλια - τα επίσημα τουλάχιστον, γιατί όπως γράφει κάποιος παραπάνω, μεταφορικώς έχουμε πλήθος από καρναβάλια και σούργελα όλο τον χρόνο.

    Και αυτοί που ντύνονται παππάδες ή διαόλια να προσέχουν, δεν είναι αστείο. Πρώτοι-πρώτοι δαιμονίζονται κάτι τέτοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει! Θα ντυθούμε δαίμονες που διαολιζουν παπάδες! Ικανοποιημένοι;

      Διαγραφή
  6. Έχει θανάτους και αρρωστιες μέσα στη Βέροια εξαιτίας του ότι κάποιοι ντύνονται ιερειες στα καρναβάλια. Θα τρελαθουμε τελείως. Ναι, αμα κανετε μια βόλτα μέχρι το νοσοκομείο αυτο ακριβώς θα σας απαντησουν. Ότι ολοι αυτοί εκαναν αυτό ακριβώς. Μην ψαχνετε πάντα να τα αποδίδετε ολα σ αυτο.. επισης θεια δικη δεν υπάρχει πάντα σ αυτόν εδω τον κοσμο, αλλαθα στον επόμενο. Ξερω εγω άτομα απο Βεροια που εκανανντύθηκε ουσιωδώς αμαρτίες, κλείσαν σπιτια κτλ και ζουν και βασιλευουν. Μην τα αποδιδουμε τωρα ολα στα καρναβαλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ