Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για να του πάρει το κινητό

Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών μαχαίρωσε στο πόδι έναν Γεωργιανό για να τον ληστέψει το πρωί της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου, ένας αλλοδαπός, πιθανόν από την Αλγερία. Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12:30, στην οδό Εγνατία κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης τον πλησίασε για να του αρπάξει το κινητό και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο πόδι. Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, με τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το αιματηρό περιστατικό:






6 σχόλια:

  1. Κυκλοφορούν στην Ελλάδα άνθρωποι χωρίς ταυτότητα η διαβατήριο.Οταν διαπρατουν παραβασεις ,δεν πληρωνουν χρηματικο προστιμο και αποφυλακιζοντε με αναστολη.Παμε κατα διαολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέρα μεσημέρι, καυκάσιοι και Αφρικανοί, γδέρνονται σε κεντρικούς δρόμους των πόλεων για ένα κινητό. Πού φτάσαμε μωρέ. Στα τρένα και πίσω στους τόπους σας. Που κάνατε χαβούζα την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, αυτά που γίνονται τώρα στη Θεσσαλονίκη, πολύ σύντομα θα τα λουστούμε κι εμείς στη Βέροια και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.
    Ετοιμαστείτε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοκιμάστε να γυρίστε στη Βέροια με το βραδινό τραίνο των 9μμ. Και να πάτε στο σταθμό από την Εγνατία με τα πόδια. Αξέχαστη εμπειρία. Σαν ταινία περιπέτειας και θρίλλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ