Quantcast

http://picasion.com/

Σύσκεψη Διοικητή και Ιατρικού Συλλόγου στο Νοσοκομείο Βέροιας

Επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα μονάδων και ιατρονοσηλευτικού προσωπικού
Σύσκεψη σχετικά με τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2020 στο γραφείο του Διοικητή στο
Νοσοκομείο Βέροιας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Λάζαρος Χατζηιωαννίδης, ο Ταμίας του Συλλόγου Κώστας Κοντοτάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. Πρόδρομος Ισαακίδης και Αντώνης Βασιλειάδης, καθώς και ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βέροιας Χρήστος Κούτρας.

Στην σύσκεψη επιβεβαιώθηκαν η ετοιμότητα, τόσο των υγειονομικών μονάδων της Ημαθίας όσο και η αυξημένη εγρήγορση του υγειονομικού σώματος που αποτελείται από τους ιατρούς ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Κοινή διαπίστωση όλων και σύσταση προς τους πολίτες είναι η ψυχραιμία, η αποφυγή πανικού, η σωστή ενημέρωση μόνο από τις επίσημες υγειονομικές αρχές και η λήψη οδηγιών από τους θεράποντες ιατρούς.

1 σχόλιο:

  1. Εν τω μεταξύ υπάρχουν λύκεια χωρίς σαπούνι στις τουαλέτες. Βλέπε 5ο Λύκειο και Επαλ Βέροιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ