Quantcast

http://picasion.com/

Σημαντικές επαφές Καλαϊτζίδη στο Βελιγράδι - Στόχος η τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας

Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «IFT 2020» που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 23 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι (Σερβία) βρέθηκε ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης της Ημαθίας είχε σημαντικές επαφές και πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, προκειμένου να εξασφαλίσει την περαιτέρω τουριστική προβολή του νομού. Όπως ο ίδιος ανέφερε, η συγκεκριμένη έκθεση ήταν ένα σημαντικό τουριστικό γεγονός και μέσω της εκεί παρουσίας του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις, με εκπροσώπους τουριστικών φορέων, της Σερβίας και άλλων περιοχών, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια της τουριστικής προβολής της Ημαθίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει πληροφορίες και εντυπώσεις στην Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας και ως Περιφερειακή Ενότητα, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

«Η τουριστική προβολή της περιοχής μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παραμένει πάντα ψηλά στις προτεραιότητές μας και φροντίζουμε να το κάνουμε πράξη συνεχώς» κατέληξε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.


4 σχόλια:

  1. Καλαιτζιδη αντι να κανεις βολτες και να υποσχεσε νεες χρηματοδοτησεις σε ΤΟΕΒ;;; καλυτερα να σηκωσετε τα χερια και συσσωμη η αγροτικη κοινοτητα ειδικοι και μη να κανετε υποδομη σε ολη την Ημαθια δικτυα σταλδην αρδευσης, μειωνοντας το κοστος και προσεχοντας το περιβαλλον, διοτι ειμαστε παρα πολλα χρονια πισω ως ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ....αφηστε λοιπον τα ταξιδακια και ασχοληθειτε .....μεχρι τωρα το μονο που εχετε καταγραψει επιτυχως ειναι η ανεπαρκεια σας. Ποτιζουν με χωματαυλακα με ανεπαρκεια....Οι Ευρωπαικες χωρες ειναι απειρα χρονια μπροστα...καταλαβετε το πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω και να προσθεσεις οτι δεν υπαρχουν στατιστικα στοιχεια π.χ ποση γη? καλιεργημενα η μη? δεντρα? μονοετη? νερο? ασθενειες ανα μερος? καταγραφη νεων, εξασθενιση παλιων κτλπ. λυπαμαι αλλα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να ξημεροβραδυαζονται ολοι οι σχετιζομενοι φορεις με μερακι για λυσεις. δεν υπαρχει ανεφικτο, αρκει να αποτιναξουμε το ραγιαδισμο.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως....να συμπληρωσω τον ζαμανφουτισμο και να αναπτυξουν την χαμενη ορεξη και διαθεση για δουλεια και προσφορα.......

      Διαγραφή
  2. Αντί να ασχοληθείς Καλαϊτζίδη με τον πρωτογενή τομέα και τα πλεονεκτήματα που έχει η Ημαθία κάθεσαι και ασχολείσαι με σαχλαμάρες.. με διαλυμένα χιονοδρομικά κέντρα, με χαμηλές υποδομές σε ξενοδοχεία που θα φέρεις τουρίστες ρε ασχετε; Αντί να πάρεις για συνεργάτες ανθρώπους που μπορούν να κατεβάσουν κάποια ιδέα πήρες τα κολληταρια σου για να ξεχρεωσεις τα προεκλογικά γραμμάτια.. Κάθεται ο κόσμος και πληρώνει όλους εσάς που την δουλειά σας θα μπορούσαν να κάνουν οι δήμοι. Κατάργηση των πρώην νομαρχιών τώρα κύριε Μητσοτάκη αν θέλεις να κάνεις το δημόσιο λειτουργικό και καινοτόμο.. Αντί να δουλεύουν της περιφέρειας όλο στις σουλατσες είναι...

    Δον Παντσίτο Πιστόλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ