Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σιαφαρίκας: «Κάνουν ψώνια 700 ευρώ στα Super Market λόγω Κορωνοϊού»

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην γειτονική Ιταλία και κυρίως στο βόρειο κομμάτι της χώρας, με επίκεντρο το Μιλάνο. Ήδη, υπάρχουν αρκετά κρούσματα και 14 νεκροί από τον Κορωνοϊό και ο κόσμος δεν κυκλοφορεί ιδιαίτερα έξω στους δρόμους των πόλεων. Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον Βεροιώτη
τερματοφύλακα της Λέκκο, Αλέξανδρο Σαφαρίκα, και μίλησε μαζί του για την κατάσταση που επικρατεί στην μικρή πόλη της Λομβαρδίας, τις υπερβολές που βλέπει ο 20χρονος κίπερ αλλά και το πως αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες του την κατάσταση. Επίσης, ο Σαφαρίκας μας μίλησε και για την πορεία του στην ομάδα της Serie C.

-Πως είναι τα πράγματα στο Λέκκο, στην Βόρεια Ιταλία, με τον Κορωνοϊό;

«Γενικά επικρατεί ένα χάος, ένας πανικός από τον κόσμο, επειδή είμαι κοντά στο Μιλάνο που ήταν το πρώτα κρούσματα. Τις πρώτες ημέρες είχαν ενημερώσει τον κόσμο να μην κυκλοφορεί, δεν έβρισκες νερό να πάρεις, είχαν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ. Σιγά σιγά και ο κόσμος ενημερώνεται και τα πράγματα είναι καλύτερα. Ο κόσμος στην πόλη δεν κυκλοφορεί πολύ, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία έκλεισαν, τα παιχνίδια στην κατηγορία που παίζω αναβλήθηκαν, ήταν να παίξουμε Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή».

-Ο κόσμος πως αντιμετωπίζει την κατάσταση; Βλέπεις υπερβολές στους δρόμους;

«Κυκλοφορεί πολύς κόσμος με μάσκες, μια υπερβολή είναι να κάνουν ψώνια 700 ευρώ στο σούπερ μάρκετ, οι ηλικιωμένοι φοβούνται πιο πολύ».

2 σχόλια:

  1. Κάπου υπερβάλει το λεβεντόπαιδο, για αυτό είμαι στην διάθεση του να τον φιλοξενήσω και να τον κάνω βόλτες στην Λομβαρδία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε ελεύθεροι πολιορκημένοι από τον κορονοϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην στεναχωριέσαι Σιαφαρικα! Εμείς δεν έχουμε 700€ για να ψωνίσουμε! Περιμένουμε τον Κούλη να φέρει παντεσπάνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ