Quantcast

http://picasion.com/

Στο Σέλι... incognito ο Κώστας Καραμανλής

Στιγμές χαλάρωσης για τον πρώην Πρωθυπουργό
Ένα χαλαρωτικό διήμερο στο Σέλι, συντροφιά με καλούς φίλους και καλό φαγητηό, επέλεξε να περάσει ο Κώστας Καραμανλής.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε άλλο ένα Σαββατοκύριακο στο γραφικό ορεινό θέρετρο της Βέροιας, έναν αγαπημένο του προορισμό, που ειδικά αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά του καθώς το χωριό είναι ντυμένο στα λευκά. Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε incognito αυτή τη φορά το Σέλι και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με καλό φαγητό και καλούς του φίλους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που γίνεται απόλυτα σεβαστό από όσους τον συναντούν στο γραφικό χωριό. Τελευταία φορά που έγινε γνωστή η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού στο Σέλι, ήταν τέλη Μαΐου, το διήμερο πριν τις Ευρωεκλογές, για να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από το έντονο προεκλογικό κλίμα.

22 σχόλια:

  1. Ζωαρα!!! Αν εχεις τυχει διαβαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ;ΝΓΚΟΓΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝ ΙΓΚΟΓΚΝΙΤΟ!!

      Διαγραφή
    2. Πέραν πολιτικών πεποιθήσεων και το διευκρινίζω ότι στης τάξης της δεξιάς δεν υπήρξα ποτέ αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μόνος ηγέτης πολιτικός που προσπάθησε να βάλει την Ελλαδίτσα μας σε άλλη τροχιά!!! Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ούτε να τον φάμε το δίκιο!! Έστρεψε μούτρα πρώτη φορά Έλληνας ηγέτης στον Πούτιν βάζοντας την Ελλάδα στο ενεργειακό παιχνίδι με τους αγωγούς τους ρωσικούς καταστρέφοντας το σχέδιο των Σκοπιανών που είχαν βλέψεις στη Θεσσαλονίκη το σχέδιο των Αλβανών για τη μεγάλη Αλβανία και ότι θα φτάσουνε μέχρι τη Πρέβεζα!! Πήγε να κάνει την Ελλάδα πύλη εισόδου για την Ευρώπη της Κίνας! Γιατί κακά τα ψέματα ο 21ος αιώνας είναι δικός τους σε αναπτύξει!!! Έβαλε βέτο στο Βουκουρέστι για τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους και έμεινε ο Μπους με το στόμα ανοιχτό!! Βέβαια όλα αυτά τα πλήρωσε ακριβά!! Ποιος άλλος ( ηγέτης μας) διανοήθηκε να κάνει αυτά που αυτός τόλμησε που άμα τα κατάφερνε και του εβγεναν τώρα ούτε μνημόνια θα είχαμε ούτε τους Τούρκους να μας απειλούν και να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο λες και είναι στα τσιφλίκια τους!! Το λόγο τώρα σας τον δεινω σε εσάς ερπετά συριζεοι που οι ποιο πολύ λιμενεστε το δημόσιο και μας φέρατε εδώ που μας φέρατε!! Γιατί κανένας δεν διανοήθηκε να κάνει αυτά που τόλμησε αυτός!!! Σας το ξαναλέω δεξιός δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα ύπαρξω ποτέ!!

      Διαγραφή
    3. Μετά απ'όλα αυτά τα επιτεύγματα ,σίγουρα ψήφισες δεξιά!

      Διαγραφή
    4. Σωστά, δεν είσαι δεξιός ,είσαι καρα-δεξιος.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή αν ήσουν δεξιός τι άλλο θα έλεγες;

      Διαγραφή
    6. περα απο την πλακα που κανουμε με τον κωστακη, ο φιλος παραπανω εχει αρκετα δικια για οσα γραφει για τον κωστα.

      Διαγραφή
    7. ο κωστακης προσπαθησε και επαξε καλη μπαλα με τα μεγαλα ζητηματα της χωρας. οταν ομως πηγε να "αλλαξει κατηγορια" τον εβγαλαν "offside" ενω αυτος ηταν... πισω απο τη σέντρα!

      Διαγραφή
    8. Πλάκα μας κάνετε; Διέλυσε την οικονομία και εδώ και 10 χρόνια υποφέρουμε. Αυτός; Στα ...Γλυκαδια του!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία που είναι η ζωή με ολίγη εύνοια της τύχης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον βρήκε ανοιχτά τα ψητοπωλεία ή έχασε τη μέρα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη. Από τι ήρθε να χαλαρώσει; Έχει κουραστεί να ξεκουράζεται; Ή μήπως από όταν ήταν πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε ο παίχτης,και η σελιοτες χάρηκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπορεί να ήρθε για να μετρήσει το ύψος του χιονιού ρε περίεργοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχραιμία ρε σεις. Στο σέλι πήγε ο άνθρωπος όχι σε κανένα πανακριβο θέρετρο στο εξωτερικό! Μάλλον θα προτιμούσατε την ειδηση αν πήγαινε σε κανένα θέρετρο στην Ελβετία ή στην Αυστρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρέθηκε τις βόλτες στο εξωτερικό και είπε να πάει και σε κάτι πιο " χωριάτικο",να δει και το πόπολο.

      Διαγραφή
  8. Ο μεγαλύτερος τεμπέλης πολιτικός που πέρασε από την Ελλάδα. Δεν έκανε απολύτως τίποτε, απέτυχε στην εξωτερική πολιτική και θα τραβιομαστε χρόνια με τις επιλογές του, ενώ στην οικονομία τα έκανε μπουρδέλο και μπήκαμε στο μνημόνιο.. Γελάω με όλα τα βλαμμένα που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουυυυυ που να τον φάει λύκος τον ανίκανο, τεμπέλης με ονοματεπώνυμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς που τρέχετε πίσω τους είστε πρόβατα και αυτοί από 50 χρόνων κάνουν σωστά χωρίς άγχος.και όλα τα τραβάμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτάνει με τις δυναστείες; Καλά φάγανε(καλή ώρα) ,καλά ήπιανε(καλή ώρα) ας το ....καλό(η καλύτερη ώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ