Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποντιακός «σεισμός» στη Βέροια - 14 σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους

Εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις ήταν το εγχείρημα των νεολαίων δεκατεσσάρων ποντιακών-πολιτιστικών συλλόγων του Νομού Ημαθίας, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν έναν μεγάλο φιλανθρωπικό ποντιακό χορό με τίτλο «Ο ανθός του Πόντου» την
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στο

κέντρο «Voice live club Veria». Την ιδέα είχαν οι νέοι της Ευξείνου Λέσχης Κοπανού που έκαναν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα Δ.Σ. των υπόλοιπων σωματείων ώστε να καταφέρουν να οργανώσουν τη μεγάλη βραδιά, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά στο νομό. 

Ήταν μια ενέργεια δεκατεσσάρων πολιτιστικών-ποντιακών σωματείων του Νομού Ημαθίας με σκοπό την ένωση και καλή σχέση των συλλόγων, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που στόχο θα έχει να καθιερώσουν μια ημέρα-θεσμό για τη νεολαία στον ποντιακό χώρο.

Στο ποντιακό γλέντι βρέθηκαν οι: Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Στάθης Νικολαΐδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Θεόφιλος Πουταχίδης, Μπάμπης Ιωακειμίδης και Κώστας Καλούσης στο τραγούδι, στη λύρα ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος, ο Γιάννης Τσανασίδης και ο Χρήστος Σιαπανίδης, στο κλαρίνο ο Νίκος Ματζηρίδης, στο αγγείο οι Γιώργος Σαμίδης και Θωμάς Τσοπουρίδης, στο νταούλι οι Κώστας Ζώης, Χάρης Σιμεωνίδης και Γιάννης Πολυχρονίδης, και στα πλήκτρα ο Δημήτρης Φουντουκίδης.

Τη διοργάνωση ανέλαβαν τα τμήματα νεολαίας Ευξείνου Λέσχης Κοπανού, Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης, Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής, Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας «Η Ρωμανία», Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, Μορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Ζερβοχωρίου «Τα ποντιακά νιάτα», Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου, Συλλόγου Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί», Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου, Ποντιακού Συλλόγου Αράχου «Ο Πόντος», Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, και Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς».

Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά:















































1 σχόλιο:

  1. Ποιες νεολαίες συλλόγων? Νομίζω στο νομό μόνο 3 σύλλογοι έχουν τμήμα νεολαίας.. όσο για το φιλανθρωπικό.. κόψε κάτι.. μέρος των εισόδων διατηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ