Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στο Πολύκαστρο: 4 νεκροί σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου στο 529 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων, κοντά στο Πολύκαστρο. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν συνολικά 4 άτομα, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό όλων των επιβατών. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 7 Πυροσβέστες, που επιχείρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. 
Τραγικός απολογισμός, ο θάνατος 47χρονου οδηγού και του 37χρονου συνοδηγού του ενός οχήματος και του 62χρονου οδηγού και της 62χρονης επιβάτιδος του δεύτερου οχήματος, η οποία αν και απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη, κατέληξε αργότερα στο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σήμερα (29 Φεβρουαρίου 2020) ώρα 10.50΄περίπου στο 529 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και επέβαινε σε αυτό 37χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός και σε αυτό επέβαινε 62χρονη ημεδαπή. Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και των επιβατών τους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.


2 σχόλια:

  1. Τρέχουν σαν τρελοί και Έλληνες και Σκοπιανοί σε αυτό το δρόμο ένα ραντάρ δε μπορεί να βάλει η τροχαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1000 ΧΙΛ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ
    4 ΧΩΡΕΣ (ΣΛΩΒΕΝΙΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ)ΣΕ ΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΡΟΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5ΧΙΛ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ.ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ