Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Η Ελλάδα αποχαιρετά έναν μεγάλο ηθοποιό
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν». Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού, τις
προηγούμενες ημέρες υπεβλήθη σε τραχειοστομία και δυστυχώς, «έφυγε» σήμερα στις 02:24 τα ξημερώματα από τη ζωή. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Αττικόν» για τον Κώστα Βουτσά

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουαρίου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, παρά τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24», αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Αττικόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ