Quantcast

http://picasion.com/

Με πατινάδες οι Γενίτσαροι στους δρόμους και χωρίς τραπεζοκαθίσματα


Βγαίνουν μπροστά οι Ναουσαίοι πολίτες
Στην ιδιωτική πρωτοβουλία, τον εθελοντισμό και τη βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα και φίλους επαφίεται η διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Νάουσα, πλην των εκδηλώσεων του δήμου που αποφάσισε με βάση τον νόμο να τις αναβάλλει. Εστιάτορες και σύλλογοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στις εκδηλώσεις που έχουν οργανώσει, χωρίς τη βοήθεια του δήμου και της αστυνομίας που θα πρέπει να ακολουθήσουν το «γράμμα του νόμου» για να αποφύγουν τυχόν ποινές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του veriotis.gr οι Γενίτσαροι και οι Μπούλες θα εκτελέσουν το δρώμενο κανονικά στους δρόμους της πόλης με πατινάδες και χωρίς τις παρεμβάσεις από την αστυνομία, ενώ τα καταστήματα εστίασης θα λειτουργήσουν κανονικά, λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια των θαμώνων γύρω από αυτά. Κινητοποιούν μάλιστα φίλους και συγγενείς οι οποίοι θα βοηθούν στην ομαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων στα κεντρικά σημεία της Νάουσας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστιατόρων, Άγγελο Χατζηστιλή «δεν θα βγάλουμε τραπεζοκαθίσματα στους δρόμους. Η αστυνομία θα βρίσκεται στη Νάουσα, δεν μπορεί να "μετακομίσει" γιατί ούτως ή άλλως αστυνομεύει την πόλη. Το καρναβάλι θα γίνει, με ακυρώσεις, ίσως μειωμένη κίνηση και χωρίς την ευλογία των άνω...» λέει χαρακτηριστικά στο veriotis.gr o κ. Χατζηστιλής.

Ο Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες και ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης εξέδωσαν και πάλι την ίδια ανακοίνωση που συνέταξαν χθες, εμμένοντας στην αρχική απόφαση και στηριζόμενοι στη βοήθεια του απλού κόσμου και των επισκεπτών που μπορούν να έρθουν από άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.


3 σχόλια:

  1. Στα γήπεδα ποδοσφαίρου δεν κολαει ο Κορονοϊός,διότι εκεί αφήνουν κενό κάθισμα μεταξύ τους οι οπαδοί και μπαίνουν στις θύρες με κενο 2 μέτρα ο ένας απο τον αλλον.Στη κρυα βρυση και στη ναουσσα ειναι επικυνδυνο στο καρναβαλι. Καρναβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΛΛΑ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
      ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ) ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ( ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ)ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΘΕΑΤΡΑ ΚΤΛ

      Διαγραφή
  2. καλα θα ηταν να σοβαρευτουν οι Ναουσαιοι και να αφησουν τα χαζα. το θεμα δημοσια υγεια ειναι πανω απ ολα και δεν θα γινει τιποτα εαν δεν ντυθουν μια χρονια Γενιτσαροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ