Quantcast

http://picasion.com/

Παραδώσου λοιπόν...

Σε ρυθμούς «Πασχάλη» κινήθηκε χθες το βράδυ η νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια έκτακτη εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Ο διαχρονικός τραγουδιστής εμφανίστηκε επί σκηνής και ταξίδεψε το κοινό με τα υπέροχα τραγούδια του,
στις αξέχαστες δεκαετίες του 1980 και του 1990. Ερμήνευσε σπάνιες επιτυχίες, όπως το «Παραδώσου Λοιπόν», «Αν μια μέρα σε χάσω», «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Κατερίνα-Κατερινάκι» και άλλα πολλά. Στην φωτογραφία τον βλέπετε να χαμογελά μπροστά στον φακό, έχοντας δίπλα του την γνωστή επιχειρηματία και πολιτεύτρια της ΝΔ Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και την πρώην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα. Πραγματικά, μια αξέχαστη βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όσων την παρακολούθησαν...

5 σχόλια:

  1. Δροσερά κορίτσια,τι δουλειά έχετε με τις μανιες; Κολλάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλίκη δήλωσε : "Ο Πασχάλης θα πεθάνει μαζί μου !". Έτσι που το πάει ο Ντίλιγκερ και φέρνει κάθε χρόνο τον Πασχάλη, βλέπω να πεθαίνει ο Πασχάλης με τον Ντίλιγκερ και συνεπώς επαγωγικά η Αλίκη να πεθαίνει και αυτή με τον Ντίλιγκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ,αλλά ο Ντιλιγκερ δεν ξέρει να τραγουδάει . Πάντως θέλω να επιβεβαιώσω ότι ήταν συμμαθητής του Πασχάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χαρά των ΚΑΠΗ της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι εσύ ηλικιακά είσαι κάτω από 40-45 για να το λες αυτο και όταν με το καλό φτάσεις σε αυτή την ηλικία, θα κάθεσαι μέσα στο σπίτι βλέποντας ειδήσεις, νικολουλη και Πανια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ