Quantcast

http://picasion.com/

Όλα ή τίποτα!

Απομένουν μόλις λίγα 24ώρα για τον ματς της χρονιάς. Η Βέροια, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (15:00), θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί ως «τελικός», με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, θα είναι αποτυχία. Τόσο ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, γνωρίζουν πολύ καλά την σπουδαιότητα του παιχνιδιού και για τον λόγο αυτό προετοιμάζονται πυρετωδώς για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη» μας μετέφερε χαρακτηριστικά, άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. 

Αν και το ματς είναι τηλεοπτικό (θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3) η προσέλευση του κόσμου θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων της, σ' αυτήν την δύσκολη συγκυρία. Με νίκη η «Βασίλισσα» θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

2 σχόλια:

  1. BRE MAS DOULEUH O PROPONITHS KAI NA KERDISH TA TRIKALA ,,,H DEUTERH THESH XATHIKE ,,,,4 AGONES 3 BATHMOUS KAI TOU XRONOU NAMASTE KALLA ,,,PAH H ANODOS XATHIKE ,,ALEFA EUGA NA TOUS TA PHS EKSO APO TA DONTIA ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO TIPOTA EINE SYGOURO ,,OLLA DEN EIPARXOUNE PLEON ,,,DYSTIXOS,,,DEN BGENH H OMADAMAS FETOS ,,,GIA KOMPARSOUS MAS EXOUNE,,OPOS EIPE O ALEFAS THES PROPONITARA NA EXH FONH KAI ANTRILIKH ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ