Quantcast

http://picasion.com/

Τι έδειξε η νεκροψία για το 2χρονο κοριτσάκι που «έσβησε» στην Αλεξάνδρεια

Παθολογικά ήταν τα αίτια θανάτου του κοριτσιού που «έσβησε» τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αλεξάνδρεια, σε ηλικία μόλις 2 ετών. Αυτό έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής που διατάχθηκε και πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια, καθώς το κοριτσάκι δεν είχε προσβληθεί από κάποια λοίμωξη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εφημερεύων Ιατροδικαστής, «το παιδί κατά την ιατροδικαστική εξέταση ήταν χωρίς κακώσεις και χωρίς ίχνη κακοποίησης και τα αιτία θανάτου του είναι παθολογικά».
Η κηδεία του παιδιού τελέστηκε το μεσημέρι στον Λουτρό Ημαθίας, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα ίσως φανώ εγώ περίεργος, αλλά, τι πάει να πει παθολογικά αίτια?? Ή το ρεπορτάζ είναι έλλειπε, ή η ανακοίνωση του ιατροδικαστή. Έπασχε από κάτι το μωράκι, είχε κάτι που θα δικαιολογούσε ίσως τον αιφνίδιο θάνατο του?? Σαν γονιός, αυτή η ανακοίνωση δεν με καλύπτει...συγνώμη κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ