Quantcast

http://picasion.com/

Νέα βραδινή έξοδος για το κοσμικό ζευγάρι

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks και εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή, εξαιτίας του άψογου στυλ της και της εξωτικής της ομορφιάς. Η ξανθιά καλλονή όπου και να εμφανίζεται τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι ο σύζυγός της Αριστομένης Γιαννόπουλος και όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί. Αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια νέα βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, χαλαρούς και ευδιάθετους.

4 σχόλια:

  1. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.Αν δεν ήταν η Παναγιώταρου τον Αριστομένη δε θα τον έβγαζε φωτογραφία κανένας, όταν έβγαινε για ποτό.Win-win το λένε οι επιστήμονες αυτό.Η Αλεξάνδρα την περνάει πένα και ο Αριστος έχει (εκτός τα έξοδα της συζύγου)τσάμπα διαφήμιση.Εμας τι μας ενδιαφέρει αν βγήκε για ποτό αυτή,με αυτόν, εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δεν μας νοιάζει τι κάνουν δύο άσημοι πλαστικοί άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΏΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομορφιά της ή η προβολή του στήθους της είναι που προκαλεί τα βλέμματα;;; Πόση μάταιη δόξα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ