Quantcast

http://picasion.com/

Μπήκε στο σπίτι του Master Chef ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη
Η δεύτερη φάση του Master Chef ξεκίνησε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τους παίκτες που κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους στις οντισιόν, να μπαίνουν για πρώτη φορά στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού και να διεκδικούν την είσοδό τους στο σπίτι. Τα πολυπόθητα εισιτήρια για το σπίτι είναι 24, οι μάγειρες που πέρασαν στα bootcamp είναι 40 και ανάμεσά τους και οι 2 Βεροιώτες, ο ηλεκτρολόγος Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και το μοντέλο Κωνσταντίνος Γατόπουλος. Στο χθεσινό επεισόδιο μάθαμε τους 8 πρώτους παίκτες που πέρασαν στο σπίτι και ανάμεσά τους είναι και ο Κωνσταντίνος. Για την τύχη του Γιάννη θα μάθουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.
Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δεκάδες για να μαγειρέψουν και είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σακούλες με υλικά, με χρόνο 30' και 45' αντίστοιχα. Ο Κωνσταντίνος ρίσκαρε, επιλέγοντας τον λιγότερο χρόνο αλλά και σαν υλικό του το χέλι, κάτι που τον διαφοροποίησε εξ' αρχής από τους συμπαίκτες του.
Προσηλωμένος στο στόχο του και με ήρεμες και συντονισμένες κινήσεις, έφτιαξε ένα minimal πιάτο, χρησιμοποιώντας ελάχιστα υλικά κάτι που ήξερε πως ίσως του κοστίσει αλλά δεν έπαψε στιγμή να πιστεύει στο αποτέλεσμα και κυρίως στη γεύση. Την ώρα της κρίσης, ο Κωνσταντίνος στάθηκε απέναντι στους κριτές μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ενθουσιάστηκε με κανένα πιάτο και δεν έδωσε ποδιά, το ίδιο και ο Σωτήρης Κοντιζάς, που προβληματίστηκε με το πιάτο του Κωνσταντίνου, που το βρήκε απλοϊκό. Ο Πάνος Ιωαννίδης όμως είχε μια ποδιά και την έδωσε στον Κωνσταντίνο, λέγοντας πως βρήκε στο πιάτο του μια δυναμική. «Έπαιξες έξυπνα, επέλεξες υλικά που δεν ήταν τα αναμενόμενα και έβγαλες ένα πιάτο νόστιμο και με αισθητική», του είπε ο chef, με τον Κωνσταντίνο να αναφέρει μετά στη συνέντευξή του πως την άξιζε την ποδιά και πως μόλις την πήρε ένιωσε ότι ψήλωσε 2 μέτρα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, μέχρι την τελευταία στιγμή το πίστευα, πίστευα πολύ στο πιάτο μου αν και με έπιασε ένα άγχος, καθώς τα περιθώρια είχαν στενέψει. Πιστεύω πολύ και στον μέντρορά μου, που πίστεψε σε μένα και ξεκινάμε δυνατά για να μην τον απογοητεύσω», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου έχοντας εξασφαλίσει την είσοδό του στο σπίτι του Master Chef 4. Καλή συνέχεια Κωνσταντίνε!



10 σχόλια:

  1. άσε μας ρε μοντέλο... πάνε δούλεψε σε καμιά κομπόστα να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός μια χαρά μεροκάματο βγάζει κ πολύ καλό...εσυ δεν ξέρουμε μίζερο πλάσμα

      Διαγραφή
    2. ουστ ανωνυμε ψωριάρη κακιασμενε ροδακινομεροκαματιάρη. κομπλεξική γίδα

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ρε ανονιμε αν μαζευισ ποδακινα δεν σου φτενε τα πεδια τροπισου αλλα μονο για ροδακινα πρεπει να εισε σε πιραξε που εχουμε εναν βεριοτι για σεφτοτε πιγενε στα ροδακινα εφου εκει πρεπει να ανικεισ

      Διαγραφή
    2. ρε ουστ ανονιμε πανε να βοσκισεισ καμια γιδα

      Διαγραφή
    3. Συγχαρητήρια για την άνεση τη σιγουριά και το θάρρος που έδειξες. θα ήμουν τυχερός αν μπορούσα να δοκιμάσω τη μαγειρική σου

      Διαγραφή
  3. "θα ήμουν τυχερός αν μπορούσα να δοκιμάσω τη μαγειρική σου" ...Σύγχρονη τραγική νεοελληνική εικονική δραματική πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι κυριε ανωνυμε τετοια κακια για το παιδι μηπως δεν τα καταφερες εσυ στη ζωη σου η σε ενοχλει το χωριο του αν ηταν απο την αθηνα ολο ενταξει κριμα γιατι ενα νεο παιδι προσπαθει για τα ονειρα του μπραβο σε ολα τα παιδια ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουστ κακιασμένε κομπλεξικέ ροδακινομεροκαματιάρη. Τι σου φταιει ένα παιδί με όνειρα και τόσο ευγενικό; AΘλιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ