Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Ποντιακό γλέντι η κοπή πίτας του ΚΑΠΑ

Έσυρε το χορό ο δήμαρχος
Μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτά του. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, η διευθύντρια της επιχείρησης Αθανασία Γιαμουστάρη, καθώς και στελέχη του Νομικού Προσώπου. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το 2020 να είναι μια παραγωγική χρονιά με πολλές επιτυχίες. 

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, μετά από λίγη ώρα, το κέφι χτύπησε «κόκκινο», με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν Ποντιακά τραγούδια, μαζί με τον Δήμαρχο. 

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη σε δηλώσεις της, τόνισε τα εξής: «Έχοντας ως στόχο μας την οργάνωση και αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχουμε στις δομές μας, ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μια δημιουργική χρονιά με δύναμη, αγάπη, σύνεση και συνεργασία, υγεία και τύχη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ