Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός MasterChef ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Τραυματίας στη μάχη - Άνοιξε πρώτος την πόρτα της εξόδου
Επεισόδιο αποχώρησης αυτό της Παρασκευής για το MasterChef, με τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο να είναι αυτός που είδε πρώτος την έξοδο από το σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού του STAR. Η ομάδα του
Κωνσταντίνου έχασε στην ομαδική δοκιμασία και στη δοκιμασία ασυλίας και πέρασε στη διαδικασία της ψηφοφορίας, με τον Βεροιώτη παίκτη να είναι ένας από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση που κλήθηκε να παλέψει την παραμονή του στο σπίτι, αντιγράφοντας ένα πιάτο καταξιωμένου chef.
«Θα δώσω το 100% του εαυτού μου γιατί πρέπει να γυρίσω σπίτι»
Το πιάτο της αντιγραφής ήταν ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα, του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και ήταν από τα δυσκολότερα που έχουν γίνει σε πρώτη δοκιμασία. Οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν Croquembouche, ένα βουνό από σου με κρέμα και καραμέλα. Ο Κωνσταντίνος παρά τον σοβαρό κόψιμο στο χέρι του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δοκιμασίας, πάλεψε με νύχια και με δόντια, έδωσε 100% του εαυτού του λέγοντας πως πρέπει να γυρίσει στο σπίτι. Δυστυχώς όμως το γλυκό του συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε.
«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς»
«Είμαι στεναχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτό» ανέφερε ο Κωνσταντίνος κατά την αποχώρηση του, συμπληρώνοντας πως «Ήταν μια δύσκολη δοκιμασία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Κρατάω τα θετικά και όσα πρόλαβα να ζήσω στο παιχνίδι».

Δείτε φωτογραφίες και το ολόκληρο το επεισόδιο:






3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ