Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λιακάδα και πίστες «χαλί» 4 χλμ στα 3-5 Πηγάδια

Σε λειτουργία η μεγαλύτερη πίστα στην Ελλάδα
Σε λειτουργία είναι πλέον και το άνω τμήμα του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια» - η κορυφή του Σ4 έως το μικρό φλατ στα δέντρα - με στροφή δεξιά κάτω από τον εναέριο και έπειτα σύνδεση με την πίστα του Παραδείσου. Συνολικό τερέν για σκι: 4km! Επιπλέον λειτουργούν οι πίστες Παράδεισος και Αριστοτέλης 3 (τέλος Παραδείσου) με πρόσβαση είτε από τον εναέριο αναβατήρα, είτε μέσω σύνδεσης του Σ2 και Σ3. Αυτά αναφέρουν και οι υπεύθυνοι ενημέρωσης της κατάστασης λειτουργίας του χιονοδρομικού, σημειώνοντας πως αυτήν την στιγμή τα 3-5 Πηγάδια προσφέρουν το μεγαλύτερο τερέν για χιονοδρομία της χώρας σε πολύ καλή κατάσταση (δεδομένων των συνθηκών) για τους χιονοδρόμους όλων των επιπέδων!
Πολύς είναι και ο κόσμος που από το πρωί εκμεταλλεύτηκε τη λιακάδα για μια βόλτα στο χιονοδρομικό, είτε για σκι, είτε για καφέ στο σαλέ της βάσης ή στα 2005μ με πανοραμική θέα! Ο δρόμος προς το χιονοδρομικό είναι ανοιχτός, ωστόσο οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ