Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΚΟΤΗΜΑ»: Το νόστιμο κοτόπουλο της Ημαθίας

Η επιχείρηση κοτόπουλα Ημαθίας, «ΚΟΤΗΜΑ», με έδρα την Αλεξάνδρεια, δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής πουλερικών από το 1970, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και καταναλωτών. Πλέον διαθέτει τα προϊόντα της έτοιμα επεξεργασμένα, απ' ευθείας στον επαγγελματία.
Τα ορνιθοτροφεία και τα σύγχρονα εργαστήρια της εταιρείας πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα κοτόπουλα της «ΚΟΤΗΜΑ» τρέφονται αποκλειστικά με Ελληνικές πρώτες ύλες και σφάζονται με τη μέθοδο της «αερόψυξης» που εξασφαλίζει άριστη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Τα νωπά κοτόπουλα, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σκευασμάτων κοτόπουλου που έχει αναπτύξει η «ΚΟΤΗΜΑ», διατίθενται χύμα ή συσκευασμένα και θα φτάσουν σε σας αναλλοίωτα και σε άριστη κατάσταση, με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα ψυγεία. Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο διανομής στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.

«ΚΟΤΗΜΑ»: Δοκιμάστε το πιο νόστιμο κοτόπουλο!

Για παραγγελίες χονδρικής:

Τηλ.: 2333027729 - 6972243638
mail: acristodou@gmail.com









1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ