Στην κορυφή της edm και house μουσικής ο Βεροιώτης Δήμος Ζαγάρης

Ο Dcoverz, aka Δήμος Ζαγάρης, είναι ο διασκευαστής και ερμηνευτής αρκετών γνωστών τραγουδιών, είναι από τη Βέροια και ασχολείται πλέον κυρίως με την deep house μουσική. Έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των: Liva K, Volkan uca, Dj Ilkan
gunuc, Dj Junior cnytfk, Robert Christian και G Voudouris. H τελευταία του δημιουργία "i need you" με τον Μεξικανό παραγωγό "Jeanway" η οποία ακούγεται από την official playlist της Spinnin Records στο Spotify, έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής.Σύντομα θα ακολουθήσουν 6 μεγάλα remix του κομματιού στο Official κανάλι "Dcoverz" στο Spotify από γνωστούς παραγωγούς στο εξωτερικό.

Ένα ακόμα κομμάτι που έπαιξε πολύ το προηγούμενο καλοκαίρι είναι το “Love”. Ένα deep house κομμάτι με αιθέρια φωνητικά και χαρακτηριστικό κιθαριστικό riff που έχει αγαπηθεί σε ραδιόφωνα και beach bars!

Επόμενο κομμάτι που αγαπήθηκε και ανέβηκε σε μεγάλα κανάλια του youtube, το “I dont want too” απ’ τον Dj Volkan και το "tomorrow" από τον Ilkan Gunuc. Τελευταίο κομμάτι του ήταν το "love and loss" με τον dj junior Cnytfk.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ