Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Σαμανίδης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης - Συζήτησε για αυτόφωρα, ηχομετρήσεις και πρόστιμα

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης που εδρεύει στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου ο Κώστας Σαμανίδης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών - Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας, είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Υπουργού Κωνσταντίνο Κόκκινο, για τα θέματα που
αντιμετωπίζουν τα μαγαζιά της Βέροιας. Ο κ. Σαμανίδης, διεκδικητικός όπως πάντα, αφού παρέδωσε στο γραφείο του Υπουργού, ένα εμπεριστατωμένο υπόμνημα - πρόταση νόμου, στην συνέχεια παρουσίασε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο. 


Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα όπως η ηχομέτρηση των 80 και 100 ντεσιμπέλ στα καταστήματα ΚΥΕ, η κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους παραβάτες, η ηχομέτρηση εκτός του καταστήματος και η εκλογίκευση του προστίμου που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στα 5000€ και μαζί με τις προσαυξήσεις και τα δικαστικά έξοδα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 11.000€! 

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ αποχώρησε εμφανώς ικανοποιημένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ