Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιμένει να προκαλεί με πινακίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» η υπουργός των Σκοπίων

Συνεχίζει να χρησιμοποιεί την πινακίδα με το παλιό όνομα η Ρασέλα Μιζράχι. Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής της υπηρεσιακής κυβέρνησης των Σκοπίων, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα για θέματα του υπουργείου της, εμφανίστηκε και πάλι μπροστά από την «επίμαχη» πινακίδα, στην οποία αναγράφεται το προηγούμενο όνομα της χώρας, δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας». H Μιζράχι, η οποία προέρχεται από το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE, ερωτώμενη σχετικά, δήλωσε ότι «κληρονόμησε» την πινακίδα αυτή, όταν ανέλαβε καθήκοντα υπουργού, στις αρχές Ιανουαρίου και δεν σκοπεύει να την αλλάξει.

Σημειώνεται ότι η πινακίδα αυτή με το προηγούμενο όνομα της χώρας έχει παραμείνει στην αίθουσα Τύπου του υπουργείου Εργασίας. Ωστόσο, η προκάτοχος της Μιζράχι στο υπουργείο αυτό, Μίλα Τσάροφσκα, η οποία προερχόταν από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ, είχε καλύψει την πινακίδα αυτή με ένα μεγάλο πανό, στο οποίο αναγραφόταν η νέα ονομασία της χώρας, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο όμως αφαιρέθηκε το τελευταίο διάστημα.

Αντίδραση από το κόμμα του Ζάεφ


Πριν από λίγες ημέρες, η υπουργός είχε εμφανιστεί και πάλι μπροστά από την ίδια πινακίδα. Τότε, το κυβερνών κόμμα «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ επέκρινε έντονα την ενέργεια αυτή της υπουργού Εργασίας. «Πρόκειται για παραβίαση του Συντάγματος και για μία ενέργεια η οποία θέτει σε κίνδυνο τη Συμφωνία των Πρεσπών και ως εκ τούτου συνιστά απειλή για την ένταξη της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και την ευρωπαϊκή ενσωμάτωσή της. Χωρίς τη συμφωνία (των Πρεσπών) δεν μπορεί να υπάρξει ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του SDSM, το οποίο κατηγόρησε ακόμη την ηγεσία του VMRO-DPMNE ως υπεύθυνη για το όλο θέμα.

7 σχόλια:

  1. Πρός Θεοῦ νά μή παρασυρώμεθα καί ἀυτο-ἐξευτελιζώμεθα ἐπιζητῶντας νά προσθέτουν οἱ μετηλλαγμένοι Βούλγαροι τό «Βόρειος». Ἡ ἔμμεσος προσχώρησις στό ἄγος τῶν Πρεσπῶν εἶναι ἐξ ἴσου προδοτικὴ καί ἐπικίνδυνος. Μποϋκοτάζ σέ κάθε κανάλι, ἱστολόγιο, ἐφημερίδα κ.τ.ὅ. πού ἀποκαλεῖ τά γυφτοσκόπια ὡς Βόρειο Μακεδονία. Ἐξοστρακισμός κάθε ραγιᾶ ἢ προδότη πού τό πράττει. Ἂν τό εἴχαμε κάνει μέ τό λιγώτερο ἐγκληματικό, πλὴν ἐπίσης προδοτικό ΠΓΔΜ τοῦ ἀσυγχώρητου Ἀνδρέα Παπανδρέου, δέν θά φτάναμε σήμερα στό σημεῖο νό λογίζεται «ἐθνική» γραμμή ἡ γνώμη τοῦ Δρακουμέλ, τῆς Παπαρρήγωφ καί τῶν λοιπῶν ρόζ καί γαλάζιων δοσιλόγων. Τό σιωνιστικὸ σχέδιο θά βγῇ στράφι καί τό νεοκομιτατζήδικο μόρφωμα θά διαλυθῇ - εἶναι θέλημα Θεοῦ. Θά εἶναι κρῖμα ὅμως ἐν τῷ μεταξὺ νά καταπιοῦμε τήν προδοσία._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ταμάμ θα έλεγα και έμπειρη μου φαίνεται, ότι πρέπει για σαούλιασμα.

      Διαγραφή
  3. Μια παροιμία που λέει: "Μας είδαν που γ@@@@@στε, πλακώσανε κι οι γύφτοι" την ξέρετε???
    Με τις υγείες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Οποιος νομίζει ότι κάποια με το περιούσιο όνομα Ραχήλ Μισραχή είναι σκοπιανή και ότι τοποθετήθηκε τυχαία υπουργός στο ψευδοκρατίδιο του Τζώρτζ Σόρος, πλανάται πλάνην οικτράν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄντως. Ἑβραία μισελληνίς, ἐπίγονος τοῦ Μπεναρόγια εἶναι ἡ ἐν λόγῳ κεράτσα._

      Διαγραφή
  5. αυτοι ολοι οι κατσαπλιαδες καλα εκαναν και συνεχιζουν να κανουν.
    εμεις ειμαστε για κλαματα και για φτύσιμο. ολοι ομως και πρωτα απ ολα οι πολιτικοι ( τα ρεζιλια )που εχουμε. θελουν μετα να τα βαλουν και με τον ερντογαν - αιγαιο, κυπρος, ΑΟΖ, νησια ανατολικου αιγαιου κτλ- και τους υπολοιπους δανειστές - κλέφτες της Ε.Ε. για τιποτα δεν ειναι ικανοι.
    μονο στις κομπινες ειναι τετραπέρατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ