Quantcast

http://picasion.com/

Έπεσε «μαύρο» στη Νέα Νικομήδεια

Χωρίς λάμπες από το καλοκαίρι το μισό χωριό
«Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα»... Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει κάθε βράδυ η Νέα Νικομήδεια, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο veriotis.gr κάτοικος του χωριού. Όπως μας ενημέρωσε, το καλοκαίρι έγιναν εργασίες αντικατάστασης καλωδίων του δικτύου φωτισμού από τη ΔΕΗ και από τότε, με την ολοκλήρωση των εργασιών, τα μισά φώτα στους δρόμους του χωριού δεν ανάβουν ακόμα και σήμερα. Αποτέλεσμα όπως είπε; Μετά τη δύση του ηλίου οι κάτοικοι, παιδιά και ενήλικοι, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ειδικά τώρα των χειμώνα που νυχτώνει νωρίς, το μισό χωριό βυθίζεται πολλές ώρες στο σκοτάδι.
Όπως μας ανέφερε, οι κάτοικοι έχουν κάνει σχετικές αναφορές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από τους αρμοδίους. Για του λόγου το αληθές, μας έστειλε και ένα βίντεο από τη Νέα Νικομήδεια, το οποίο τράβηξε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από έντονη βροχόπτωση, όπου πέρα από κάποια φώτα αυτοκινήτων και σπιτιών, στο χωριό φαίνεται να έχει πέσει «μαύρο»!


2 σχόλια:

  1. Μετά, γιατί αδειάζουν τα χωριά. Ποιο νέο ζευγάρι θα ζήσει όταν με το πρώτο σκοτάδι το παιδί του κινδυνεύει από διάφορα?
    Κύριοι, Νοματέοι, τα χωριά να τα προσέχετε.
    Τα δημοτικά σχολεία, ακόμη και στα μεγάλα χωριά, σύντομα θα γίνουν προβληματικά, ως προς τον αριθμό των μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να προλάβουν από τότε που ανέλαβαν δεν άφησαν πανηγύρια για πανηγύρια χορούς βασιλόπιτες καλέσματα παντού προλαβαίνουν εργασίες μηδέν Πρωτοχρονιά γουρονοχαρες τώρα απόκριες μετά το Πάσχα στα ψητα μια χαρά τρων τσάμπα οσπου να έρθει κ το καλοκαίρι κ να αρχίσουν τα πανηγύρια στα χωριά ας τολμήσουν να παν άμα ο κόσμος τους θελει σαν δεν ντρεπόμαστε. Γυρνάμε τα παιδιά από δραστηριότητες στα σπίτια χωρίς φώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ