Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης Ζάχος Ταταρίδης και ο πόντιος Γιωρίκας τρέλαναν το DEAL!

Με τι ποσό επέστρεψε στη Βέροια;
Στην καρέκλα του Deal κάθισε στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/2 ο Βεροιώτης Ζάχος Ταταρίδης. Ο Ζάχος εργάζεται ως μπαρίστα σε μαγαζί στη Βέροια και είναι χορευτής σε ποντιακό σύλλογο. Όπως δήλωσε, είναι κολλημένος με το DEAL, αφού όταν δεν έχει
δουλειά στο μαγαζί, παίζει μέσω της εφαρμογής. Αν και χάνεις τις περισσότερες φορές και καταλήγει να κερνάει τους καφέδες, το είδε σαν πρόβα για το κανονικό παιχνίδι. Ο Ζάχος δεν ήρθε μόνος του στο παιχνίδι... είχε μαζί του τον Πόντιο φίλο του Γιωρίκα. Τον «Πόντιο κι έναν ομμάτ» που συμπρωταγωνίστησε με τον Ζάχο, αφού απαντούσε στα τηλέφωνα του τραπεζίτη, έπαιρνε απόφαση για τις προσφορές, χτυπούσε το κουτί και γενικά τρέλανε το πλατό, ενώ αποδείχθηκε γούρι, καθώς όποτε «τρύπωνε» πρώτος να δει τα ποσά στα κουτιά των παικτών, έβγαζε κάτι καλό για τον φίλο του.
Αν και το κουτί με τις 60.000€ έφυγε νωρίς από το παιχνίδι, ο Ζάχος δεν έχασε το κέφι του, έπεσε μέσα στην πρόβλεψη για την πρώτη προσφορά ενεργοποιώντας την bonus προσφορά, χόρεψε Ρουβά, χόρεψε ποντιακά, μας περιέγραψε πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του μέσω μιας φωτογραφίας στο facebook, μας μίλησε τον γάμο του με την Τούλα τον Αύγουστο, ενώ ίσως είναι και ο πρώτος Έλληνας που παραδέχεται δημοσίως και χωρίς να τον ρωτήσουν πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη.
Αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν η κρίση τον χτύπησε και αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρηση που διατηρούσε στην Καστοριά. Όπως είπε, σοκαρίστηκε και έβαλε πολλά κιλά σε λίγους μήνες από τη στεναχώρια αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει και βγήκε πιο δυνατός και γεμάτος κέφι και όρεξη για τη ζωή. 
Τα πράγματα δεν κύλησαν και πολύ καλά προς το τέλος, καθώς έχασε και τα 40.000€ πριν ενεργοποιήσει την bonus προσφορά. Ενεργοποιώντας την με τα 20.000€ μέσα στο παιχνίδι, πήρε έξτρα προσφορά 4.000€ και ενώ όλοι του φώναζαν να τα πάρει, αυτός ρίσκαρε, συνέχισε και δυστυχώς έβγαλε τα 20.000€ από το παιχνίδι.
Τελικά, το κουτί του είχε μέσα τα 2.000€ και αποφάσισε να το κρατήσει και να μην ενεργοποιήσει το 23ο κουτί, φεύγοντας από το παιχνίδι μόνος του... αφού τον Γιωρίκα τον κράτησε ο Χρήστος Φερεντίνος! 

Δείτε φωτογραφίες και ολόκληρο το επεισόδιο ΕΔΩ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ