Quantcast

http://picasion.com/

Αυξημένη η κίνηση στα Super Market της Βέροιας - Ποια προϊόντα εξαφανίζονται

Υπάρχει επάρκεια προϊόντων, ελλείψεις μπορεί να σημειωθούν μόνο στα είδη καθαριότητας
Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, από τη στιγμή που εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού στη χώρα μας, συνεχίζεται η υψηλή κατανάλωση στα μεγάλα και
μεσαία Super Market της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, ενώ η ζήτηση αναμένεται να «χτυπήσει κόκκινο» το πρωί του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου, όταν παραδοσιακά οι πολίτες κάνουν τα περισσότερα ψώνια τους και ενόψει τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
Αυτοψία του veriotis.gr στα Super Market της Βέροιας
Σύμφωνα με εκπροσώπους των Super Market, επάρκεια αποθεμάτων υπάρχει στην αγορά και δεν αναμένεται να σημειωθούν ελλείψεις σε τρόφιμα και σε άλλα είδη πρώτης ανάγκης, με εξαίρεση ενδεχομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στα αντισηπτικά και σε άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας (υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια και το γνωστό απολυμαντικό υγρό για τα χέρια), αφού έχει υπερπολλαπλασιαστεί σε τεράστιο βαθμό η ζήτησή τους. Ωστόσο, οποιαδήποτε πρόβλεψη και εκτίμηση, αναφορικά με την επάρκεια των προϊόντων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ριψοκίνδυνη, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα παρουσιάσει ο Kορωνοϊός στη χώρα μας και από το αν θα σημειωθούν θανατηφόρα κρούσματα.
Ρεπορτάζ του veriotis.gr - Ποια προϊόντα εξαφανίζονται

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ, εκπροσωπεί τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ), Κώστα Μαχαίρα, εντατικοποιήθηκαν οι απολυμάνσεις και οι εσωτερικοί έλεγχοι στους χώρους αποθήκευσης και συσκευασίας των προϊόντων, καθώς και στους χώρους υγιεινής των σούπερ μάρκετ. Κατά τον ίδιο, το επόμενο διάστημα, σε περίπτωση που τα κρούσματα πολλαπλασιαστούν, θεωρείται πολύ πιθανό να αυξηθούν οι αγορές μέσω διαδικτύου.
Γεμάτα τα πάρκινγκ
«Αν η ανησυχία πολλαπλασιαστεί, δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να αυξηθούν οι αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, κάτι που γίνεται ήδη στην Ιταλία. Αν πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα, δεν αποκλείεται πολλοί καταναλωτές να επιλέξουν να μείνουν στα σπίτια τους, να ψωνίζουν από το διαδίκτυο και να λένε στις εταιρίες, άσε το προϊόν στην εξώπορτα και φύγε», λέει ο κ. Μαχαίρας.
Κορωνοϊός και Καθαρά Δευτέρα έφεραν μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση

4 σχόλια:

  1. Δεν βαρέθηκες να πας ως εκεί να βγάλεις φώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμος λιγο θελει για να χαζεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως και δε πηγες στο αλλο προς Μακροχωρι;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη συμφωνα με τη 2η φωτο ο κοσμος πηρε αφρολουτρα και σαμπουαν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ