Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάει απόψε ο καρναβαλικός χαμός στον πεζόδρομο της Έλλης

Με πολύ σουβλάκι, χάλκινα και καρανβαλική περαντζάδα!
Πιστοί στο καρναβαλικό ραντεβού τους, οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου της οδού Έλλης διοργανώνουν για 13η χρονιά το Φεστιβάλ Καρναβαλιού. Από σήμερα Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή της Αποκριάς, ο πεζόδρομος της Έλλης φοράει τα καρναβαλίστικά του, την πιο τρελή του διάθεση και μας περιμένει για τρία πολύ... κετελαπόνγκο event με χάλκινα, ψησίματα, μασκέ πάρτι και γιορτή μπύρας! 

Μη βλέπετε που ο καιρός μας τα έκανε μούσκεμα από το πρωί... Οι προβλέψεις για το βράδυ είναι ευοίωνες, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και η βροχή θα σταματήσει. Οι ψησταριά ήδη ετοιμάζεται να ψήσει τα εκατοντάδες σουβλάκια που θα προσφερθούν σε όλους και οι μουσικοί της μπάντας Balkan Melody είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν. Εσείς βάλτε τις στολές σας, τις περούκες σας, τα αξεσουάρ σας και... καλά να περάσουμε!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πέρα από την οδό Έλλης, που θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις, θα στολιστούν πολύχρωμα και γιορτινά και άλλα σημεία της πόλης, όπως η οδός Ελιάς, το πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο και η οδός Κοντογεωργάκη.

Την Τσικνοπέμπτη και την Κυριακή της Αποκριάς, συγκροτήματα με χάλκινα θα παίζουν στο κέντρο της Βέροιας για να μεταφέρουν σε όλους το αποκριάτικο κλίμα! 

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το Επιμελητήριο Ημαθίας και τους χορηγούς του Σωματείου που και φέτος βρίσκονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ