Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από την Ημαθία οι δύο δράστες που εξαπάτησαν 85χρονη στον Βόλο

Σε ταυτοποίηση δύο απατεώνων που εξαπάτησαν ηλικιωμένη γυναίκα στο Βόλο, παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, προχώρησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Αστυνομία. Οι δύο δράστες, που είναι ρομά από την Αλεξάνδρεια, μπήκαν την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι μιας 85χρονης γυναίκας,
σε συνοικία περιφερειακά του κέντρου και την έπεισαν να κάνουν έλεγχο στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού. Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικό ποσό 150 € που είχε η γυναίκα στο σπίτι και κοσμήματα αξίας 500 € και να εξαφανιστούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίδραση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ήταν άμεση, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι απατεώνες, ειδοποιήθηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και τελικά το αυτοκίνητο με τους δύο δράστες εντοπίστηκαν χθες στην Αμαλιάδα Ηλείας, ωστόσο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Εκτιμάται ότι οι δράστες, που είναι Ρομα και κινούνται ανά την Ελλάδα ψάχνοντας θύματα για κλοπές, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «τεχνικός» αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη Βολιώτισσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ