Quantcast

http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Ξαναζεσταμένο και άνοστο φαΐ, από αντιπολιτευόμενους μάγειρες»

Απάντηση του βουλευτή ΝΔ σε δημοσίευμα και στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται στην διπλή ιδιότητά του, ως βουλευτής και νομικός σύμβουλος του δήμου, έδωσε ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Στην απάντησή του αναφέρει τα εξής: «Μία αντιδικία συνυποψηφίου μου και μη εκλεγέντα Βουλευτή με το πρόσωπό μου που ήδη - εδώ και μήνες - έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού, χρησιμοποιείται εκ νέου από τον αντιπολιτευτικό τύπο ως μέσον για να δυσφημιστώ εγώ και να χτυπηθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ξαναζεσταμένο φαΐ και μάλιστα άνοστο, από αντιπολιτευόμενους μάγειρες, που στόχο έχουν να συκοφαντήσουν, να διαβάλουν, να προσβάλουν.

Δεν θα παίξω τον ρόλο της Ιφιγένειας. Απαντήσεις θα δοθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Κάθε προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης της, από τον οποιονδήποτε θα βρει το τείχος που η ίδια η Πολιτεία και οι νόμοι της εγγυώνται.

Αφήνοντας την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και στη δική μου περίπτωση, αφοσιώνομαι στο να κάνω και εγώ καθημερινά το δικό μου καθήκον. Να αναδεικνύω και να αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου καθώς και να αποτελώ μία γόνιμη φωνή στη Βουλή των Ελλήνων, τιμώντας τους πάνω από 10.600 πολίτες που μου εμπιστεύτηκαν αυτόν τον τόσο κρίσιμο ρόλο σε αυτά τα τόσο κρίσιμα για την πατρίδα μας χρόνια!

Πάντως, και για να μην δημιουργούνται σκόπιμες συγχύσεις από αναληθή δημοσιεύματα, δηλώνω ευθέως ότι δεν έχω διορισθεί σε οργανική θέση του Δήμου Βέροιας, ούτε απολαμβάνω προνομίων και δικαιωμάτων που έχουν οι τακτικοί μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι.

Είμαι δικηγόρος του Δήμου με σχέση έμμισθης εντολής. Η εν λόγω σχέση συνιστά σύμβαση παροχής νομικών υπηρεσιών με πάγια αμοιβή, και δεν δύναται να συγχέεται ούτε με δημοσιοϋπαλληλική σχέση ούτε με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας. Και τούτο, καθόσον ούτε η δημοσιοϋπαλληλική σχέση ούτε η σύμβαση εργασίας δύνανται να έχουν ως αντικείμενο την ανάθεση έμμισθης εντολής σε δικηγόρο.

Συνεπώς δεν υφίσταται στο πρόσωπό μου κώλυμα εκλογιμότητας καθόσον από καμία διάταξη του Συντάγματος δεν απαγορεύεται η συμμετοχή σε εκλογές και η ανάδειξη ως βουλευτή, δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής.

Εν πάση δε περιπτώσει σε σχέση με την βασιμότητα των αντίθετων ισχυρισμών του συνυποψηφίου μου αποκλειστικώς αρμόδιο να αποφανθεί σχετικώς είναι το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο. Ας επιδείξει λοιπόν ο καθένας τον δέοντα σεβασμό και την δέουσα εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη κι ας περιορίσει την διασπορά αναληθών φημών σε σχέση με το πρόσωπό μου».

Λάζαρος Γεωργίου Τσαβδαρίδης

18 σχόλια:

  1. Μμμ απο οτι φαίνεται χρειαζόμαστε έναν αστυνόμο Μπέκρα να διαλευκάνει την υπόθεση γιατι όπως λεει και η λαϊκή παροιμία όπου ακούς πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τα ψηλα τα κυπαρίσσια τα φυσάει ο άνεμος". Κι εσύ στέκεις πολύ ψηλά. Αφησέ τους να κυλούν στη λάσπη που πετούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το κυπαρίσσι

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΣ
      ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΗ ΚΑΙ 2.500 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΗ ....ΚΑΝΑ 13.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  3. Μερικά φαγητά είναι καλύτερα δεύτερη και τρίτη μέρα. Ας δοκιμάσουμε αν έχουν και ζουμί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωή η δεξιά τρώει τα σπλάχνα της.Τι έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος. Να μην εργάζεται. Η να ήταν πρόεδρος σε κάποιον οργανισμό ως πολιτευτής...ντροπή στον τέταρτο που με 4000 σταυρούς διάφορα θέλει κ την έδρα. Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 93... ΕΧΑΣΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Να παραιτηθεί ο άνθρωπος και να μην τρώει από παντου

      Διαγραφή
  5. ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟ DEAL ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην πολιτικη τα παντα ειναι πιθανα και λογικα.

      Διαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος μήπως μπορεί να μας πει για τη διαδικασία πρόσληψης (έμμισθη εντολή )
    και τα κριτήρια επιλογής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά με πόσες μάσκες θα τρώει. Αυτός άμα πάρει και καμία θέση στην κυβέρνηση θα τιναξει την μπαγκα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε τον Λαζαράκο ήσυχο. Το βουλευτικό καμάρι της Ημαθίας. Που τρέχει να λύσει τα προβλήματα των "αναξιοπαθούντων" επιχειρηματιών του νομού μας. Από την ζήλεια τρέχουν τώρα να του φάνε την θέση. Δεν τον ακούσατε τι είπε στην αντιδικία που έχει με τον άλλο που δεν βγήκε βουλευτής; Είπε: "Τι θέλει και τρέχει στα δικαστήρια; Να κονομήσει θέλει;" Έτσι είπε ο Λαζαράκος ο κονομημένος!! Δεν ξέρω τι όνειρο είδε το κυπαρίσι της πολιτικής αλλά δεν βλε΄πω να είναι στα ψηφοδέλτια στις εκλογές που έρχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΜΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ) ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΖΑΡΕ,
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;;; ΙΣΧΥΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ