Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκανε αναλήψεις 1.200 ευρώ με κλεμμένες κάρτες - Συνεργός της ένας 17χρονος

Δικογραφία σε βάρος μιας 31χρονης γυναίκας κι ενός 17χρονου σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, καθώς τα δύο άτομα είχαν κλέψει το πορτοφόλι ηλικιωμένου άνδρα σε περιοχή της Ημαθίας τον περασμένο Οκτώβριο και έκαναν αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες ΑΤΜ. Συγκεκριμένα,
σύμφωνα με την αστυνομία: «Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονης ημεδαπής και 17χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας αφαίρεσαν το πορτοφόλι 82χρονου, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια με τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησαν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ συνολικού ποσού 1.200 ευρώ».

2 σχόλια:

  1. Να δικαστεί με αναστολή,μην μπει φυλακή θα στιγματιστεί στο σοι ως αποτυχημένη και δακτυλοδεικτουμενη.Δε θα υποπέσει σε επανάληψη της εγκληματικης πράξης, απο φόβο θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εκανε σαράντα φορες, την πιάσανε μία. Αυριο θα ειναι ελεύθερη να το ξανακάνει. Το ξέρει και η ίδια.
    Και δεν ειναι γύφτισα. Ημεδαπή είναι.
    Οπου ναναι θα λέμε ημεδαπό και τον Πακιστανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ