Quantcast

http://picasion.com/

Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης: «Ο αγώνας συνεχίζεται, απλώς αλλάζει το μετερίζι»

Δήλωση του απερχόμενου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
Μετά την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, ο απερχόμενος πρόεδρος Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης θέλησε μέσω επιστολής, να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο, δηλώνοντας στήριξη τόσο στο πρόσωπό του όσο και στον συνεχή αγώνα της ΟΝΝΕΔ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προσπάθειας που αναλάβαμε το 2016, για να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες, είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής της Νομαρχιακής Οργάνωσης, με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη νέων ανθρώπων από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα.

Πλαισιωμένος από φίλες και φίλους, κάναμε τεράστια προσπάθεια για να δυναμώσουμε την Οργάνωση και να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα σε ένα όραμα.

Μαζί με τις κομματικές οργανώσεις της Ημαθίας, με τα στελέχη και κυρίως μαζί με τον κόσμο της παράταξης, δώσαμε νικηφόρες μάχες σε κομματικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, διοργανώσαμε χρήσιμες εκδηλώσεις και αναπτύξαμε ουσιαστικές κοινωνικές δράσεις.
Το έργο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, όλο αυτό το διάστημα της θητείας μας, αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε κι αυτός είναι ο λόγος που ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Λένε (και είναι γεγονός) πως λάθη δεν κάνει, μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Κι εμείς, ως δραστήρια και εξωστρεφής Οργάνωση δεν μπορούσαμε να αποτελέσουμε την εξαίρεση. Κι αυτός είναι ο απολογισμός μας.

Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, τον φίλο Αλέξανδρο Αλαγκιοζίδη και να δηλώσω ότι εγώ προσωπικά και όλη η απερχόμενη ομάδα των φίλων και συνεργατών που στελεχώναμε την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, θα σταθούμε ενεργά στο πλευρό του.

Είμαι περήφανος για την ΟΝΝΕΔ και κυρίως είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τα παλιά στελέχη της ιστορικής ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, τους οποίους τιμώ ειλικρινά και χαίρομαι που μπόρεσα να προσθέσω έστω και ένα λιθαράκι για να διατηρήσω ζωντανό τον θρύλο που δημιούργησαν, με αγώνες που έδωσαν σε χρόνια δύσκολα και σε άλλες εποχές.

Ο αγώνας συνεχίζεται, απλώς αλλάζει το μετερίζι. ΟΝΝΕΔ- ΟΝΝΕΔ Πρωτοπορία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Όλοι μαζί για την Ελλάδα που αξίζουμε».

Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος

1 σχόλιο:

  1. Ζήτω η ΝΔοοr λένε ρε εν έτει 2020 τέτοια επιφωνήματα μόνο στη χούντα είχαμε
    Ρε ουστ κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ