Quantcast

http://picasion.com/

Και τρίτο κρούσμα Κορωνοϊού στην Ελλάδα - Απόφαση «βόμβα» για ακύρωση των καρναβαλιών!

Και το παιδί της 38χρονης θετικό σε Κορωνοϊό - Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της εξάπλωσης του Κορωνοϊού. Έπειτα από τη χθεσινή ανακοίνωση για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, σε 38χρονη γυναίκα

που είχε επισκεφθεί την Ιταλία, επιβεβαιώθηκαν σήμερα άλλα δύο κρούσματα. Το πρώτο είναι στη Θεσσαλονίκη και πρόκειται για το παιδί της 38χρονης, ενώ το τρίτο είναι στην Αθήνα σε νεαρή γυναίκα που ήταν επίσης ταξιδιώτης από Ιταλία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το σχολείο του παιδιού της 38χρονης έχει κλείσει και έχει γίνει η απαραίτητη απολύμανση, ενώ ερευνώνται όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή τόσο με την 38χρονη όσο και με τον 10χρονο γιο της. Ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί και στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε η 38χρονη τη Δευτέρα για να συμμετέχει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και όπως αναφέρουν οι ιατρικές πηγές, αν δεν ήταν το πρώτο κρούσμα, ενδεχομένως να μην ήταν απαραίτητη η νοσηλεία της στο Νοσοκομείο. 

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη τύπου όπου αφού ενημέρωσε και για το τρίτο κρούσμα του Κορωνοϊού, ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε, για προληπτικούς λόγους, η αναβολή κάθε καρναβαλικής δραστηριότητας, στην Πάτρα, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα!

3 σχόλια:

  1. DOKSASH O THEOS YMON DOKSASH XRHSTE MOU ,,,,KARNABALIA DIABOLIES PARTI MASKE ORGIA KTL ,,,KEROS EITANE NA STAMATISOUNE ,,,,KAI NA MHN KSANARXISOUNE POTEEEEEEEE,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ δεν θέλατε; Χαρείτε τώρα τους α-δέξιους χειρισμούς των πολιτικών σας. Καρναβάλι last year...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ... ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ